SKORO DVE DECENIJE na Pinku: Sanja Marinković otkriva tajnu USPEHA!

Autor:

Zabava

20.06.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autorska emisija Sanje Marinković "Magazin In" u septembru ulazi u 19. godinu emitovanja, što je u današnjem vremenu kada se sve brzo menja, posebno na televiziji, uspeh vredan svakog poštovanja.

Foto: Promo foto
Ulazi u 19 godinu rada na emisiji "Magazin In"... Sanja Marinković

"Magazin In" je izbor gledalaca već gotovo dve decenije, zahvaljujući uigranom timu koji se uvek trudi da emisija bude aktuelna, zanimljiva, ali i poučna. Pred letnju pauzu, sa voditeljkom i autorkom ove emisije sumirali smo utiske i više nego uspešne televizijske sezone koja je na izmaku.

- Televizija je moja velika ljubav i uzivam u svakoj novoj emisiji i izazovima sa kojima se suočavam. Na komercijalnoj televiziji merilo uspeha je gledanost emisije i procenat publike koja se odlučila da od desetine kanala izabere baš TV Pink subotom u 17 časova, i to je ono sa čim sam se suočavala i ove sezone. Na moje veliko zadovoljstvo, emisija "Magazin In" je uvek bila u vrhu najgledanijih programa na svim televizijama - rekla je Sanja na početku razgovora.

RepublikaFoto: Promo foto
Sanja Marinković

Brojni gosti iz različitih sfera javnog života bili su Sanjini sagovornici i proteklih godinu dana, a sada voditeljka otkriva šta je obeležilo ovu sezonu "Magazina In".

- Meni je i ove sezone, kada je reč o "Magazinu In", bilo najvažnije da ne izneverim očekivanja publike, koja svake subote sluša moje goste razmišljajući o svojim iskustvima, željama, ambicijama i koja se trudi da u uspesima, porazima, ljubavi i patnji ličnosti sa javne scene pronađe svoju meru uspeha i sreće. Komentari, kritike i pohvale publike su ono što meni, kao novinaru i televizijskom radniku, daje vetar u leđa da svake subote izaberem temu  i goste koji će zadovoljiti njihov ukus. Uspelo mi je osamnaestu sezonu zaredom - objašnjava Sanja.

Ono što iz subote u subotu posebno privlači pažnju milionskog auditorijuma su i razgovori o muško-ženskim odnosima. S obzirom na to da je sa mnogobrojnim gostima razmenjivala mišljenje o tome, pitali smo Sanju kako ona gleda na ljubavne odnose u savremenom dobu.

- 'Iskustvo je vlastita koža puna ožiljaka' , rekla mi je nedavno psihijatar Sanda Rašković Ivić, pričajući na temu odnosa među muškarcima i ženama, i ja se slažem. Mislim da je za svaku ženu danas najvažnije da ima izraziti osećaj samopoštovanja. Na ovim prostorima smo, nažalost, svedoci da su žene naučene da ćute i trpe, i onda smo iznenađeni kada postanu žrtve porodičnog nasilja, sve većim brojem razvoda i preljuba. Nemoral je vladao i u vreme naših baka i prabaka, samo se krilo. Zato sa punim pravom podržavam mlade dame koje kritikuju mame i bake što im nisu na vreme rekle da nije nekada sve bilo lepše, već je sve bilo skriveno - ispričala je poznata voditeljka.

RepublikaFoto: Promo foto
Redovno prati "Zadrugu".... Sanja Marinković

S obzirom na to da su ovih dana glavna tema ljubavni odnosi u najgledanijem rijalitiju "Zadruga", Sanja je otkrila da li takvi usponi i padovi u ljubavnim odnosima postoje samo u rijalitiju, ili oslikavaju ono što se događa svakodnevno u realnom životu i ne pred kamerama.

- U 'Zadruzi' imamo primere ljubavi bez strasti i strasti bez ljubavi. Dve osobe možeš voleti, ali strast se oseća samo prema jednoj. Nažalost, strast ne bira ni mesto ni godine ni vreme, o čemu svedoči odnos između oženjenog Slobe i mlade Lune. Mislim da ljubav i strast, koja je nekada postajala među partnerima, može da se vrati, a samo će vreme pokazati da li će tako biti u Kijinom i Slobinom slučaju. Mislim da su devojke u 'Zadruzi' bile i žrtve nezrelosti, nesigurnosti i neostvarenosti mladića i da su izgubile i samopoštovanje i samopuzdanje, a time i poštovanje svojih partnera. Vreme će pokazati da li je najiskrenija ljubav Anđela i Teodore, koji su imali sudbinu Maneta i Zone Zamfirove i borili se za svoju ljubav mesecima uprkos roditeljima. Čekamo obrt i iznenađenja - dala je Sanja svoj sud o  trenutnoj situaciji među parovima u rijalitiju.

I dok se u javnosti polemiše oko toga da li u rijalitiju može postojati prava ljubav, Sanja kaže da će samo vreme posle izlaska pokazati koje emocije su bile iskrene i prave.

- 'Na najvažnijim raskrsnicama života ne postoje putokazi, već ih moramo sami pronaći', savetovala nas je nedavno jedna divna dama koju sam upoznala na našoj radionici "Bulevar ženskih tajni" pričajući i o izboru partnera koji ti obeleži život. 'Zadruga' je bila veoma poučna ljubavna i životna raskrsnica za većinu učesnika, a koje bio na pravom putu iskrene ljubavi pokazaće vreme - rekla je voditeljka.

RepublikaFoto: Promo foto
Uvek obrađuje zanimljive teme... Sanja Marinković

Sanja kaže da je voajerizam od pamtiveka velika strast većine, a posebno kada se bavite novinarstvom. Zbog toga i ona ćesto gleda "Zadrugu" i prati odnose među učesnicima.

- Naravno da gledam 'Zadrugu'. Najviše me interesuje kako će izgledati suočavanje učesnika 'Zadruge' sa sobom, dok budu pregledali snimke svojih postupaka zbog kojih su na listama najpopularnijih ličnosti u regionu - objašnjava Sanja, koja je u ovoj sezoni "Magazina In" ugostila gotovo sve zadrugare.

Sada otkriva kakvi su oni kao sagovornici i kakav je utisak stekla u neposrednom kontaktu sa njima.

- Veoma su srdačni, veseli, nepredvidivi, temperamentni i veoma strepe  od reakcije publike kada budu napustili 'Zadrugu'. Veoma im je stalo do toga ko je po scenariju auditorijima bio u kategoriji loših, a ko u kategoriji dobrih likova - rekla je Sanja.

RepublikaFoto: Promo foto
Ne pravi kompromise sa svojim željama i u goste zove sve najintrigantnije ličnosti.... Sanja

Popularna voditeljka već uveliko sa svojim proverenim timom priprema sledeću sezonu emisije "Magazin In" i za kraj je ispričala kako je uspela da pomiri televizijske trendove i kvalitet programa.

- Najlepši osećaj je da ono što radite doživljavate kao hobi. Moja motivacija i inspiracija je već u novoj sezoni i svakog dana pričam sa devojkama i kolegama iz produkcije i redakcije "Magazina In" i verujem da ćemo biti spremni da ponudimo publici sadržaj dostojan emisije koja počinje svoju 19. sezonu emitovanja u septembru. Oduvek sam se trudila da radim najbolje što umem, a ne da budem bolja od drugih. Nisam pravila kompromise sa svojim željama kada je reč o televiziji. I u trenucima kada su me kritikovali i predviđali da ću trajati sezonu-dve i da mi je sadržaj emisije dovoljan za dvominutnu reportažu, odlučila sam da kreiram najbolju verziju sebe i svoje autorske emisije i nije ispalo na loše - rekla je Sanja na kraju razgovora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading