TREBAJU IM PARE: Joksimovići prodaju stan i DIŽU KREDIT!

Autor: Blic.rs, Informer

Zabava

18.06.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Jovana i Željko Joksimović odlučili su da kupe vilu na Senjaku koja je u posedu njihovih prijatelja Ivane Mišković i Gorana Karića.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Imaće novi dom... Jovana i Željko Joksimović

Kako bi kupili vilu na Senjaku potrebno im je mnogo para, a oni su odlučili da podignu kredit i prodaju stan:

- Jovana i Željko nemaju velike životne prohteve i do sada im je stan bio dovoljan, međutim, nakon sina Koste, stigle su i bliznakinje Srna i Ana, te je porasla njihova potreba za većim prostorom. A kako su oboje još na početku braka pričali da bi jednog dana voleli da žive u kući, sada je došao pravi trenutak da to realiziju. Sama kuća nije jeftina, a par zbog toga prodaje stan i trebalo bi da uzmu kredit. Žele da sve bude kako treba i da kuća bude potpuno adekvatna i adaptirana za petočlanu porodicu sa malom decom. Izuzetno im je bitno da imaju opremljeno dvorište i da sva deca imaju svoju sobu, posebno kada porastu. Takođe, smatraju da je kuća odlično okruženje za rast dece, a nadaju se da će tu moći jednog dana da prave i proslave, te da uz dobru muziku, okupljaju društvo. Potpuno su spremni za sve što kuća donosi jer održavanje nije lako, ali su spremni na takva ulaganja i čvrsto su odlučili da se presele - otkrio je izvor blizak Joksimovićima.

RepublikaFoto: informer
Ovu vilu merkaju... Jovana i Željko

Jovana i Željko osim činjenice da im je potreban veći životni prostor, odlučili su da imaju i svoje dvorište kako bi s prijateljima mogli da obeleže svaki svoj praznik u kućnoj varianti i organizuju večere u svom ambijentu.

RepublikaFoto: informer
Sa zadnje strane, kuća ima dvorište i bazen... Kuća Ivane i Gorana Karića
RepublikaFoto: informer
Ovako će im izgledati spavaća soba... Ivana i Goran Karić

Inače, Željko je proteklih dana bio prinuđen da odloži koncert koji je bio najavljen za 16. jun na stadionu Tašmajdan. Novi datum koncerta biće naknadno saopšten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading