OTKRIVAMO! S njima KIJA SNIMA DUET!

Autor: Z. S. R. - D. L.

Zabava

06.07.2018

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar uskoro će objaviti duetsku pesmu sa ženskom grupom Ministarke! Naime, kako još od samog izlaska iz rijalitija punom parom radi na pevačkoj karijeri, stjuardesa je već sklopila brojne saradnje.

RepublikaFoto: e-stock
Peva s Ministarkama... Kija Kockar

Prvo je najavila duet sa trenutno najatraktivnijim reperima na našim prostorima Bubom Korelijem i Jala Bratom, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznanje, Kockareva i Ministarke pripremaju hit koji će, po svemu sudeći, obeležiti leto.

Kija: Ne postajem ministarka, samo snimamo pesmu

RepublikaFoto: instagram.com/ministarke_official
A šta će biti sa Editom? Ministarke pevaju s Kijom sada

- Tačno je da se dogovaramo oko pesme i spota, ali ne bih sada na samom početku previše otkrivala. Da se razumemo odmah, neću biti nova ministarka, samo snimamo duetsku pesmu i to je sve - rekla je Kockareva. Već je počelo uveliko da se komentariše da će Kristina postati jedna od članica Ministarki i da već imaju zajednički tim saradnika. Da podsetimo, Kija uveliko priprema izlazak svog albuma prvenca, oko kog je angažovala ozbiljan tim saradnika. Ona je već održala prvi nastup u diskoteci "Scena" u Ofenbahu. Ovog vikenda nastupaće u Cirihu u jednom od najpopularnijih klubova u tom gradu. Kristina uporedo sa nastupima završava i sve neophodne obaveze koje se tiču njenog razvoda od još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića, a par je već jednom odložio potpisivanje papira i sastajanje sa advokatom koji zastupa ceo slučaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Katarina

06.07.2018 15:17

Samo napred Kija! Zelim ti mnogo uspeha.

Odgovori 19 0