VRATILA SE LJUBAVNIKU: Kija ponovo sa Karićem u vezi

Autor:

Zadruga

05.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar, još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, očito je odlučila da stavi tačku na odnos sa pevačem, te je utehu pronašla ni manje ni više nego u staroj ljubavi. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Kija je obnovila vezu sa Stefanom Karićem, a prvi potez načinio je Stefan, koji je kontaktirao sa stjuardesom odmah nakon što je kao pobednica izašla iz "Zadruge".

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan, youtube.com/Uadruga Offical
Bili zajedno na jednom privatnom slavlju... Stefan i Kija

Naime, Kristina i Stefan bili su zajedno na jednom privatnom slavlju, a odale su ih fotografije na društvenoj mreži Instagram. Iako su se trudili da ne privuku pažnju medija, fotografije koje su objavljene dokazuju da su sedeli jedno pored drugog tokom cele večeri.

Kako izvor za naš list navodi, Kristina i Stefan došli su odvojeno, ali su spontano seli zajedno. Izbegavali su bilo kakav gest kojim bi pokazali da su prisni, zato što Kija ne želi još jedan medijski skandal.

Obnovili su vezu, ali su čvrsto odlučili da će svoju ljubavnu romansu na sve načine kriti od očiju javnosti. Ne žele da se svašta piše i priča dok Kristina zakonski ne okonča svoj brak sa Slobom, tvrdi izvor

 

?

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀??? ?????? (@karic_stefan) on Jul 1, 2018 at 3:34pm PDT

- Čim se rijaliti završio, Stefan je pozvao Kristinu i rekao joj da jedva čeda da je vidi. Pričali su satima preko telefona iako je ona bila u velikoj gužvi zbog toga što je imala mnogo obaveza otkako je izašla iz Bele kuće. Iako su pre rijalitija bili u kontaktu, prekinuli su druženje jer je njihov odnos već privukao mnogo medijske pažnje. Ni Stefan nije hteo da se provlači po novinama i da ga bilo ko uznemirava i svašta ispituje. Čim je uhvatila malo više slobodnog vremena, Kija se videla sa Stefanom, a kako su pre proslave na kojoj su viđeni prethodno veče proveli zajedno u jednom prestoničkom restoranu, stare varnice ponovo su proradile. Ona je bila oduševljena kada joj je Stefan rekao da je jedva izdržao dok je ona boravila u "Zadruzi" i da je pomalo strahovao da će se u rijalitiju vratiti bivšem mužu - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

 

Shirt Balenciaga @lyubovbyaxb

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Jun 30, 2018 at 12:57pm PDT

Iako su na žurki sve vreme bili jedno pored drugog, trudili su se da ostanu na distanci kako bi izbegli medijski skandal

- Obnovili su vezu, ali su čvrsto odlučili da će ljubavnu romansu na sve načine kriti od očiju javnosti. Ne žele da se svašta piše i priča dok Kristina zakonski ne okonča brak sa Slobom. Iako su na žurki sve vreme bili jedno pored drugog, maksimalno su se trudili da ostanu na distanci kako ne bi priče odmah počele da kruže. Ipak, bilo je očigledno da se između njih nešto dešava jer su sve vreme razmenjivali poglede. Nisu skidali osmeh sa lica i više puta su se snažno grlili, pa je bilo jasno da nisu samo prijatelji - završava naš sagovornik.

Podsetimo, Karić i Kockareva romansu su započeli neposredno pred njen ulazak u "Zadrugu", a Kockareva je nekoliko dana spavala kod njega u kući. Sve je isplivalo u javnost nakon što je bivši zadrugar Mladen Jakovljević poznatiji kao Đomla Panamera pred ostalim ukućanima izneo sočne detalje o Stefanovom i Kristininom odnosu i njenom boravku kod njega, pa je tom prilikom rekao da je Kockarevoj Andrija Lazović, s kojim je bila u vezi, samo paravan za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
DarkoBudva

05.07.2018 09:29

Kija sami juri bogate i poznate.Neki anonimac,ma koliko fin bio,ne dolazi u obzir.Ukratko da nabrojim: Sloba - pjevač,uglavnom poznat, Milan Stankovic još poznatiji pjevač,Stefan Karić -bogata porodica Karić, Andrija iz Budve- bogati privatnik.....Eto,zar nije malo čudno da,ama baš nijedan od njih nije običan čovjek koji radi za platu ili pak nije javna ličnost...Sve je jasno kao dan .

Odgovori 5 22
Nickname

05.07.2018 13:43

@DarkoBudva - Nije tacno - Struka je bio nepoznat kad su bili zajedno. Sloba takodje, nije ni pevao tada. Andrija je tek pocinjao sa kaficem ... Kija voli da stvara uspesne ljude a ne da ih nasledjuje!

Odgovori 14 0
Tina

05.07.2018 13:44

@DarkoBudva - Sloba je bio obican covjek. Nije bio poznat kad se udala za njega. Nije cak ni bio pjevac kad se udala za njega.

Odgovori 14 0
Jasna

05.07.2018 10:12

Ovaj Stefan bas je simpatican momak, njih dvoje bi bili super par.

Odgovori 5 10