KIJA SE PRESELILA, a sada otkriva zbog čega Sloba nije POTPISAO PAPIRE ZA RAZVOD

Autor:

Zadruga

05.07.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U životu Kristine Kije Kockar sve se promenilo od ulaska njenog supruga Slobe Radanovića u rijaliti "Zadrugu", a ona je postala najpoznatija prevarena žena u Srbiji. S tim u skladu, Kija je nakon osvojenih 50.000 evra odlučila da kupi stan u Beogradu, ali kako on još nije gotov Kockarova je živela u hotelu.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Napustila hotel i prešla kod drugarice... Kija i Vanja ispred zgrade

Međutim, ekipa emisije "Paparaco lov" uslikala je Kiju dok ulazi u zgradu u kojoj živi njena kuma Vanja, te je izvesno da je morala da napusti hotel.

A s obzirom na to da neprestano gostuje u emisijama, njoj je smeštaj potreban samo za spavanje. Kija će, naime, u nedelju biti gost Lava Pajkića, u emisiji "Kontravizija" gde će, između ostalog, govoriti o razvodu sa Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: Promo foto
Stan joj je potreban samo da prespava... Kija Kockar
RepublikaFoto: Promo foto
I kod Pajkića gostuje... Lav i Kija

Kako je poznato da Sloba nije potpisao papire za razvod dok Kija jeste, Kockarova će otkriti i razloge zbog kojih Radanović odlaže razvod. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dora

05.07.2018 15:43

Kija promeni stilistu! Niti je bola lepa ona zelena haljina kod Ognjena niti je lepa ova. Ti si mlada žena, Budi elegantna, nemoj da se oblačiš kao sponzoruše! Svi se sećamo dok je Dara bila normalna koko je uvek imala prelepe haljine i tad je narod baš gotivo dok danas NE! Arenu pojedini pune delenjem besplatih karata kao i Dara. Seki svaka Čast! Primer su i hrvatske pevačice skoro vaka s ukusom obučena!

Odgovori 5 33
Nickname

05.07.2018 16:43

Kija se ne oblaci kao sponzorusa, bas naprotiv! Bas je jednostavna i odmerena!

Odgovori 32 5