Milan Milošević OTKRIVA: Sloba je molio Kiju da IMAJU S*KS U ŠTEKU!

Zadruga

05.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević ponovo je iskoristio svoje oštro pero kako bi čitaocima Srpskog telegrafa otkrio još jednu tajnu najpopularnijih učesnika "Zadruge".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zna sve njihove tajne... Milan Milošević
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Malo je falilo da imaju seks u kokošinjcu... Sloba i Kija

Iako je Milošević u svom serijalu za naš list razotkrio mnoge afere, ovog puta pozabavio se odnosom supružnika Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar.

- I dok se trenutno najpopularniji bračni par na Balkanu prepucava preko medija oko potpisa papira za razvod, ja sam rešio da ih raskrinkam i ogolim skroz, pa ako se i razvedu, neka narod napaćeni zna šta su im sve prećutali. Generalno, koliko ste glasali, imate pravo barem da znate neke pikanterije koje su se izdešavale u "Zadruzi", a u kojima glavne role imaju oni, Sloba alijas Boba i Kristina alijas Kija... Ups, umalo da napišem Kristina Atijas, ko bi živ ost'o od Anabele... I u Grčkoj bi ona to saznala.

Kija: Ja ti nisam Luna, ne je*em se po kokošinjcima. Sram te bilo, kako se usuđuješ?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve vidi, sve zna... Milan

Nedeljama su ovo dvoje akademskih građana iznosili ko kašičicom šta su sve pričali i priznavali jedno drugom iza škode i neretko su nakon priznanja padale suze, teške reči, šamari, a bogami i grebalo se i na izlazna vrata malog gradića. Maštalo se o deci, kučetu, zajedničkoj kući... nema o čemu nije, a malo toga je Sloba priznao dok mu klipove ne pušteeee! Eee, sada ću ja vama, dragi moji, da kažem šta su to ovi dvaput venčani rijaliti-igrači jedno drugom nudili.

Radanović i Kristina razgovarali u "Zadruzi" iza automobila o pomirenju, a estradni novinar tvrdi da je pevač tada svojoj supruzi ponudio da imaju seksualni odnos kako bi ga uverila da mu oprašta

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ali ništa od seksa... Kija i Sloba

Te noći, kada je pao spektakularni poljubac, koji Boba ne bi priznao ni da su ga vrelom lavom polivali, zgodila se i jedna veoma interesantna, šokantna ponuda i jedno onako damsko odbijanje od strane njegove supruge.

Sloba je od Kije tražio dokaz oproštaja:

- Kako ja tebi da verujem da ti mene voliš i dalje posle svega, kako da me ubediš da ti poverujem da bi preko svega prešla kada ja tebe odlično poznajem?

- Ti meni ne moraš verovati, ja nisam ustala i rekla da te volim i dalje. Rekla sam to da bih sebi olakšala, a o pomirenju i drugoj šansi si ti, Slobodane, prvi počeo da pričaš! - rekla mu je Kristina.

- Okej! Kažeš da me voliš, hajde onda idemo u štek odmah - pozvao ju je Sloba.

- Ja ti nisam Luna, ne je*em se po kokošinjcima! Sram te bilo, kako se samo usuđuješ da mi predlažeš takve stvari"?!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Jeste li iznenađeni?... Milan Milošević

Jeste li iznenađeni što su nam ovako bitne stvari oboje prećutali? Ja mislim da je falio samo još jedan četvrtak rezervisan za klipove i da onda ove kolumne ne bi ni bilo, ako me razumete. Čuj, on ženu svoju rođenu ljubi, ženu svoju poziva na seks? Kakav je to čovek? Kako u tim trenucima nije mislio na Lunu, sram ga bilo?!

P. S. Ovo se ja malo šlihtam Anabeli da me ne napada već večeras sa kojekakvih profila na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Još više će ga mrzeti... Anabela Atijas

Zaklela se zemlja raju, iza automobila pregovori traju, ponude za seks i ostale stvari, iza auta muž i rođenu ženu bari...

E, moji vi, da smo se kamenom na boga gađali, imali bismo sada posle devet i po meseci jasniju sliku o svemu, a ne ovako: niti šta znamo niti ko tu koga, da prostite, voli, a glasalo se ko u predsedničkoj kampanji!

To nam je što nam je... Čekamo ishod, nešto konkretno, a do tada nam preostaje jedino da se nekako katapultiramo do grčkog mora, da vidimo onaj dobro prepoznatljivi izraz lica Lune Đogani dok bude ovo čitala.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Otkrio još jednu misteriju... Milošević

Da sam na njenom mestu, ja bih njega ostavio, ne znam šta vi, dragi čitaoci, mislite, a i koga briga šta mi mislimo!

Mi smo tu da komentarišemo, pišemo i glasamo.... Puno pozdrava od Milana šunjalice i da, ne zaboravite, najslađe čuvam za kraj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ljubica

05.07.2018 06:44

Što nije tamo izneo nego sada. Da li je on toc;uo ili mu rekli?

Odgovori 30 4
Djordje

05.07.2018 14:08

@Ljubica - I opet bi Sloba tvrdio da se nije dogodilo sto se dogodilo. I da je snimljeno rekao bi da to nije istina vec da mu je to namontiramo.

Odgovori 28 4
Azaza

05.07.2018 22:45

@Ljubica - Milan je to izneo jer postoji klip pogledajte "kija i sloba razgovaraju nakon svadje 29.05.2018" i na 8min39 kao da Kija govori nisam luna da se j*** po kokosinjcu. Zasto bi spominjao skodu kada nije bio tamo...znaci gledao je klip. Jos govori kako ako bi bio jos jedan cetvrtak sigurno bi bilo

Dair

05.07.2018 15:53

Pa ona samo ima sex u WC:ima hotela gde je jpolomila šolju sa FIlipom, a o durgima nećemo ovog puta....hahaha "svetica", Krisina laže, maniuliše i dalje da bi bila u medijima... Kristina ispušila si ga za sva vremena, možeš da izmišljaš što god želiš, ti si gubitnik...

Odgovori 12 30