IMA PLIKOVE PO TELU: Pevačica se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA!

Autor:

Zabava

07.07.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Ivana Pavković koja se u 2016-oj godini ostvarila u ulozi majke i sa suprugom Petrom Mitićem dobila sina Vujadina, sada se suočava sa zdravsvenim problemom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bori se sa problemom... Ivana i njen suprug Petar

Ivana, koja je trebalo da objavi pesmu "Ledeno doba", obavestila je fanove na društvenoj mreži instagram da nije u mogućnosti da promoviše singl jer ima problema sa zdravljem:

- Zbog zdravstvenih problema, nisam mnogo aktivna na instagramu (niko me ovo nije pitao), ali sam imala potrebu da to podelim s vama. Razlog zbog kog ovo spominjem je taj jer me je mnogo vas pitalo kada će pesma "Ledeno doba". I drago mi je da je čekates  nestrpljenjem, ali zbog navedenog razloga je sve to malo odloženo... u svakom slučaju sam želela da vas obavestim da "Ledeno doba" i još nešto, jedva čekam da vidite šta sam vam spremila, nešto malo drugačije od mene. Hvala na razumevanju i ljubima vas mnogo - napisala je Ivana.

Foto: instagram.com/ivanapavkovic
Ivana Pavković obratila se fanovima

 

???

A post shared by Singer? ? Ledeno Doba (@ivanapavkovic) on Jul 7, 2018 at 9:35am PDT

A o čemu se tačno radi, Pavkovićeva je objasnila u izjavi za portal "Nema zabranjenih.rs"

- Imam alergiju od januara. Ali ozbiljnu alergiju i to na šminku. Pojave mi se plikovi po telu, koža mi ne reaguje najbolje na neku šminku i to jako dugo traje. Već šest meseci sam na terapijama. Nije mi život ugrožen, ali sve to stvara neprijatnosti. Čak i na nastupima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading