NATAŠA ŽESTOKO SPUSTILA LUKU NA NASTUPU!

Autor: alo.rs

Zabava

22.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda Nataša Bekvalac zablistala je u punom sjaju na spektakularnom nastupu koji je održala najednom prestoničkom splavu u petak veče.

RepublikaFoto: e-stock/S. Kostić
Nataša Bekvalac

Nakon što je stigla na nastup, Panonska Barbika nije želela da komentariše činjenicu da je tog dana njen bivši partner, Luka Lazukić na sudu iznosio razne priče na njen račun, već je kroz osmeh rekla: „Došla sam večeras da pevam“. Tako je i bilo!

Vatrena plavuša popela se na binu, a nekoliko stotina njenih fanova, za koje je prestonički splav bio premali da bi ih sve primio, uglas su pevali Natašine hitove.

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Maksimovic
Luka Lazukić

Pop zvezda, vođena pređašnjim iskustvom, kada je njen nekadašnji suprug Luka Lazukić u jednoj od tužbi protiv nje tražio da mu vrati novac čak i za ceđenu pomorandžu, koju joj je tokom braka plaćao, a za sve to je imao da priloži i račune na sudu, rešila je da se našali sa konobarima u klubu.

- Molim vas, mnogo sam žedna. Donesite mi jednu vodu, samo bez računa - rekla je Nata, nakon čega su je fanovi nagradili aplauzom, jer je svima bilo jasno zbog čega je to izgovorila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading