SLOBA BEZ S*KSA 91 DAN!

Autor: informer.rs

Zadruga

21.07.2018

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radanović kaže da ne prihvata nepristojne ponude koje dobija od devojaka i tvrdi da želi da se zvanično razvede od Kije Kockar, pa tek onda da potraži novu ljubav

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović

Najpoznatiji švaler u Srbiji Sloba Radanović kaže da je poslednji put imao seks pre tri meseca, i to sa bivšom ljubavnicom Lunom Đogani. Folkeru se nude mnogo devojke, ali on tvrdi da trenutno nema vremena za avanture. Odoleva svim nepristojnim ponudama iako mu žene bukvalno same uskaču u krevet.

- Već sam rekao da se nude, ne mogu da lažem. Svašta mi predlažu. Ja se trudim da balansiram, još mi je prerano za sve to. Za nove ljubavi, kombinacije, akcije i reakcije - kaže Radanović za Informer. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

On je poslednji put ljubav vodio u rijalitiju "Zadruga", i to pre tačno 91 dan.

- Poslednji put sam bio sa Lunom. Verujte mi da nemam vremena ni da razmišljam o seksu. Protekle sedmice sam uglavnom proveo sam u putu i na nastupima. U hotelu odspavam nekoliko sati, pa onda na put. Kad sam u Beogradu, imam slikanja, snimanja, tražim stan, gledam auto da kupim - objašnjava pevač.

Radanović priznaje da još nije spreman za novu ljubav. On želi da se prvo razvede od supruge Kristine Kije Kockar da bi uplovio u novu romansu. Predlog sporazuma je već potpisao, međutim, čeka da ih sud zvanično razvede kako bi potražio novu devojku.

 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

- Prvo bih voleo da raščistim sve ovo sad što mi se dešava u životu. Da podvučem crtu i onda da krenem od nule, da me niko ne proziva i razvlači zbog bilo čega što sam uradio. Dovoljno sam grešaka napravio, neću to da ponavljam - iskren je Sloba.

Apsitinencija Radanoviću nije strana jer je, kako je sam priznao, izdržao bez seksa čak dve godine. On je javno govorio da sa ženom Kijom Kockar dugo nije bio intiman i da je to jedan od razloga zbog kojih je njihov brak pukao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mima

22.07.2018 10:55

Neka se pomiri sa zenom pa nece dve godine

Odgovori 0 12