PRE 5 GODINA SU SNIMILI EKSPLICITNE SCENE: Milan Stanković ponovo s NJOM!

Autor:

Zabava

26.07.2018

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Milan Stanković retko se fotografiše i pojavljuje u društvu svojih devojaka, ali i drugih žena, te se nije eskponirao ni sa Radom Manojlović sa kojom je četiri godine bio u vezi.

Foto: youtube.com/ NikolijaVIPPER
Snimili provokativne scene pre pet godina... Nikolija i Milan

Međutim, jedna popularna cica je izuetak kada je reč o fotografisanju i pojavljivanju sa Milanom, a njih dvoje pre pet godina snimili su i lascivne scene. 

Foto: youtube.com/ NikolijaVIPPER
Ludo su se zabavili... Nikolija i Milan

Reč je o Nikoliji Jovanović, ćerki Vesne Zmijanac, koja je s Milanom u glavnoj muškoj ulozi snimila spot za pesmu "Nikolija" pre pet godina, a osim što je veoma provokativno obučena u ovom videu, Jovanovićeva se i izazovno uvijala oko Stankovića.

 

??

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 26, 2018 at 5:21am PDT

Ovoga puta njih dvoje su se fotografisali u jednom hotelu na crnogorskom primorju, a njihovi fanovi su sa oduševljenjem dočekali da ponovo vide ovaj dvojac. Nikolija i Milan i posle toliko vremena ostali su u prijateljskim odnosima i svaki put kada se nađu na istom mestu provedu dosta vremena zajedno. 

 

?

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jul 26, 2018 at 5:20am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading