Lukin osuđeni drug: Nataša, je*aćemo te!

Autor:

Zabava

27.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac doživela je prekjuče veliku neprijatnost kada joj je ispred zgrade Centra za socijalni rad u Beogradu pretio muškarac za kog se kasnije ispostavilo da je dobar drug njenog još uvek zakonitog supruga Luke Lazukića, koji ju je brutalno pretukao u noći između 13. i 14. aprila.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, muškarac koji je Bekvalčevoj pretio ispred suda je bivši pripadnik Specijalne jedinice MUP Republike Srpske Željko Inđić, koji je poreklom iz Banjaluke i odavno je u sukobu sa zakonom. On se, kako navodi Nataša u službenoj belešci, u sredu u popodnevnim časovima približio vozilu na parkingu gde se pevačica nalazila sa drugaricom, rukom demonstrirao pištolj i dobacio: "Nataša je*aćemo te". Odmah nakon neprijatnog događaja pevačica je sa drugaricom u strahu otišla u policiju kako bi prijavila šta se dogodilo.

Nataša: Jako sam uplašena za bezbednost svoje porodice i svoju bezbednost

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Nataša Bekvalac

- Kada sam izašla napolje iz Centra za socijalni rad, jer je Luka imao viđenje sa našom bebom, ispred me je sačekala drugarica Katarina Šarović, koja je i dovezla Katju i mene, ali ne do Centra za socijalni rad, jer tamo ne možemo da priđemo zbog radova. Napravile smo par krugova autom dok sam čekala da prođe vreme kad treba da preuzmem bebu i ponovo se vratile na mesto gde smo bile parkirane. Kada smo stale kako bih izašla iz auta, oko 13.15, pri izlasku, videla sam da nedaleko od mene, nas, otprilike na oko desetak metara stoji dečko koga poznajem od ranije kao Lukinog druga iz Republike Srpske i koji se zove Inđić Željko. On je pogledao u našem pravcu i gestikulacijom pokazao i rekao "Je*aćemo te!", pri tom držeći ruku na boku i preteći prstom. Inače, on je prošle godine, tj. prošlog leta, živeo kod mene na salašu, jer mi je Luka rekao da je to njegov dobar drug koji nema gde, ali uporno je izbegavao da mi kaže nešto više o njemu, kako se preziva i slično. Prezime sam slučajno saznala prilikom telefonskog razgovora kada je Luka pričao sa njim, pa sam preko interneta saznala ime i tada sam pročitala da je Željko učestvovao u oružanoj pljački u Banjaluci, kao i to da je bio u specijalnim jedinicama iz kojih je izbačen - stoji u pevačicinom iskazu u kom je, između ostalog, otkrila da se njen još uvek zakoniti suprug redovno čuo sa Inđićem i nakon što je napustio njihov porodični dom.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Luka Lazukić

- Tada sam pitala Luku šta takav čovek radi kod nas, na šta mi je on odgovorio da on svakako ubrzo ide na odmor i da nam nikad ne bi naudio. Tada sam rekla da ne želim da više radi kod nas, pošto je on u stvari obavljao neke sitne poslove i čuvao salaš. Ubrzo potom Željko je otišao sa salaša, a onda sam čula kako Luka redovno telefonira sa Inđićem, koji je u zatvoru, a redovno se čuo i sa njegovom majkom, a tada sam shvatila da je on na odsluženju kazne. Inače, ispred Centra za socijalni rad Savski venac videla sam Lazukićev motor, koji on inače vozi, a nedaleko odatle videla sam i svoj auto, koji mi je prevarom oduzeo Luka, a za koji pretpostavljam da je dovezao Željko. Napominjem da sam jako uplašena za bezbednost svoje porodice i svoju bezbednost. To je sve što imam da izjavim - rekla je Bekvalčeva u svom iskazu.

Da podsetimo, Nataša je prekjuče dovela ćerku Katju u Centar za socijalni rad kako bi se videla sa ocem Lukom. Odlukom nadležnih sudskih organa, Lazukić ima pravo da viđa dete svake srede u trajanju od pola sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading