JELISAVETA DOBILA ULOGU O SEBI, pa se našalila na Teov i svoj račun!

Autor: Blic.rs

Zabava

29.07.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin, za koju se spekuliše da čeka prvo dete sa suprugom Milošem Teodosićem, dobila je novu ulogu u seriji čiji je producent Dragan Bjelogrlić. Interesantno je da je ova uloga veoma slična njenoj životnoj priči.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Nova uloga liči na njen život... Jelisaveta

Orašaninova u seriji "Žigosani u reketu" tumači ulogu glumice koja se našla u košarkaškom okruženju, a sve o ovoj roli otkrila je upravo Jelisaveta:

-  Sandra je ostvarena pozorišna glumica koja sa svojih 30 godina još uvek nije dobila priliku da zaigra na filmu, što postaje njena životna opsesija. Ona je temperamentna i strastvena devojka koja beskompromisno hoda kroz život, kako kroz profesionalni, tako i kroz ljubavni. Na početku serije Sandra je u tajnoj ljubavnoj vezi sa jednim od naših glavnih junaka. Kako se vijugavi putevi ove priče budu odmotavali, ova lepa i svojeglava devojka zameniće jednu tajnu vezu drugom još tajnijom, što će je smestiti u sam epicentar sudbonosnih događaja koje portretiše naša serija - otkriva supruga Miloša Teodosića koja se zbog sličnosti uloge i svog života našalila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kao da glumi sebe... Teo i Jelisaveta

- U seriji igram glumicu u košarkaškom okruženju. Kao što možete pretpostaviti - ništa nepoznato za mene (smeh). Šalu na stranu, moj lik je, i pored nekih sličnosti, ipak drugačiji od mene, što je jedan od najvećih i najlepših izazova koje gluma pruža.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Jelisaveta je presrećna jer će raditi s njim... Dragan Bjelogrlić

Jelisaveta je ovoga puta dobila priliku da glumi u seriji koju producira Bjelogrlić i svoju ushićenost povodom toga nije krila:

-  Sa punim poverenjem sam prihvatila ulogu, budući da vrlo cenim Dragana Bjelogrlića i njegov rad na filmovima i serijama “Montevideo” i “Senke nad Balkanom”, koje su i gledaoci i stručna javnost visoko ocenili. Uverena sam da će i ova serija dostići istu gledanost jer Bjela ima osećaj za kvalitetnu i zanimljivu priču i sposobnost da okupi odličnu ekipu.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Već je snimila scene za seriju "Žigosani u reketu"... Orašaninova

S obzirom na to da je već snimila svoje scene za seriju "Žigosani u reketu", priznala je šta se zahtevalo od nje:

- Za mene je svaka nova uloga izazov. A ova posebno jer se razlikuje od svega što sam do sada igrala. Moj lik ulazi u vrlo složene životne situacije i odnose sa drugim likovima, pa je samim tim i građenje uloge bio složen zadatak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading