Zdravko Čolić SKRHAN zbog Dragojevića!

Autor: Alo.rs

Zabava

30.07.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda regionalne muzičke scene, Zdravko Čolić progovorio je o smrti svog bliskog prijatelja Olivera Dragojevića koji je bitku s kancerom izgubio u petak ujutru u splitskoj bolnici.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zdravko Colic
Decenijama se družio sa Oliverom... Zdravko Čolić

Čola je ovim povodom dao kratku izjavu, a porodici Olivera Dragojevića izjavio saučešće:

- Duboko me je potresla vest o smrti mog dragog prijatelja Olivera Dragojevića. Gubitak je nenadoknadiv. Oliver će zauvek živeti u svima nama kroz svoju muziku i pesmu. Najdublje saučešće porodici sa kojom iskreno saosećam u ovom teškom trenutku - kazao je Zdravko.

Foto: youtube.com/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal
Godinu dana se borio s kancerom... Dragojević

Oliver Dragojević preminuo je u 71. godini u KBC-u Split. Oliver je iza sebe ostavio veliku porodicu, milione obožavaoca, na stotine pesama, tekstova i predivnih trenutaka koje je priređivao svim ljudima koji su ga voleli. Sahrana velikana ex- Ju scene održaće se u sredu u njegovom rodnom mestu Vela Luka na Korčuli.

Oliver je iza sebe ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira i Davora (39).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading