SEVERINA SVA IZOPERISANA!

Autor:

Zabava

11.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić važi za pevačicu koja nikada nije krila da voli da se podvrgava raznim hirurškim intervencijama zarad lepote, a mnoge je poslednjom fotografijom koju je objavila na Instagramu ostavila u šoku jer izgleda potpuno izoperisano!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Severina Kojić

 Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Kojićeva je rešila da se još malo zategne, pa se podvrgla zatezanju brade i donjeg dela obraza kako bi lice dovela do savršenstva, međutim, mnogi smatraju da je otišla predaleko, pa sada izgleda kao plastična lutka.

- Severina je bila među pionirima kada je reč o pevačicama koje su već na početku karijere uložile dosta novca kako bi korigovale sve fizičke nedostatke. Kojićka je odavno ugradila silikone u usne, a kako je na početku i sama krila da se podvrgavala drugim estetskim zahvatima, na kraju je ipak priznala da je nakon odrađenih usana operisala i nos. Ovoj hirurškoj intervenciji podvrgavala se čak tri puta kako bi postigla željeni izgled. Najnovija promena na njenom licu i te kako je vidljiva, a po svemu sudeći, Kojićeva se podvrgla zatezanju brade i gornjeg dela vrata, kojim se dobija takozvani Nefertiti vrat. Plastični hirurg posavetovao je da ne preteruje sa zatezanjem i da će, ako tako nastavi, samo da postigne kontraefekat, koji će kroz koju godinu biti i te kako vidljiv.

Na obične kozmetičke tretmane Severina mesečno izdvaja oko 1.000 evra

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Severina Kojić

- Međutim, ona nikada ne posluša savete doktora kada su estetske operacije u pitanju i postupa vrlo tvrdoglavo u takvim situacijama. Pored vrata, Severina je popunjavala i bore oko usana kako bi izgledala što zategnutije, podizala je jagodice i botoksirala čelo između obrva i oko očiju. Novom tehnikom poslužila se i kako bi podigla kožu oko obrva, pa je i njih zatezala. Pored toga, Severinin zaštitni znak je blistav osmeh, a zube je takođe uradila kompletno, pa ih od tada pokazuje ponosno na svakom koraku. Naravno, radila je i kapke jer su joj prirodno mnogo spušteni - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da se pevačica, pored operacija koje je imala kako bi sačuvala mladolik izgled, redovno podvrgava skupim tretmanima koji njeno lice održavaju svežim i zategnutim, ali i masažama, kojima na sve moguće načine pokušava da spreči starenje.

SVE SEVERININE OPERACIJE:

nos (rađen tri puta)  7.500 evra
jagodice (hijaluron)  300 evra
usne  400 evra
zubi  5.000 evra
grudi (anatomski silikoni)  3.500 evra
botoks  200 evra
kapci  1.000 evra

- Severina ne štedi novac kada su u pitanju skupi tretmani i metode koje će njeno lice da učine mladolikim. Redovno se podvrgava najmodernijim tretmanima koji podrazumevaju dubinske masaže kože lica, ali i vrata. Na njih izdvaja i do 1.000 evra mesečno, a svake nedelje ide na jedan, dva tretmana - završava naš sagovornik.

Inače, pevačica izbegava da govori o korekcijama kojim se podvrgla zarad dobrog izgleda iako su gotovi svi estetski zahvati na njoj evidentni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading