Karleuša: ATINA I NIKA SU PRODAVALE LIMUNADU I ZARADILE!

Autor: G. D.

Zabava

11.09.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ispričala je anegdotu kako su njene maloletne ćerkice Atina i Nika bez njenog znanja prodavale limunadu koju su same napravile i tako zaradile prvi novac u životu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša i Duško Tošić sa ćerkama!

Pop diva nedavno je proslavila deveti i deseti rođendan mezimicama, kojima su ona i njen suprug fudbaler Duško Tošić priredili žurku iz snova. Tom prilikom JK je u emisiji "Ekskluziv" na TV Prva otkrila da su Atina i Nika nedavno prodavale limunadu i da su tada zaradile 3.000 dinara.

- Moje ćerke su nedavno zaradile prvu platu. Prodavale su limunadu, to su same osmislile da treba da urade. Ja to nisam znala. I vratile su se kući sa svom tom limunadu koju nisu prodale, ali vratile su se i sa 3.000 dinara. Ja sam ih pitala odakle im pare kad je bokal pun, a one su mi rekle da niko nije hteo da kupi limunadu, a svi su im dali pare. One imaju vrlo interesantan talenat - rekla je Karleuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday party #day3 ????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 19, 2018 at 10:34am PDT

JK: Za rođendan su poželele Instagram naloge, ali nisam im ispunila želju

Pevačica je još ispričala i da su njene maloletne ćerkice za rođendan poželele Instagram naloge, ali mama je bila neumoljiva i nije im izašla u susret.

- Poželele su Instagram, ali rekla sam ne! Još će da sačekaju na taj potez - rekla je JK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading