Skandalozno: LUKA ZA ĆERKU DAJE 5.000 DINARA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić, protiv kog se vodi sudski postupak zbog nasilja u porodici po tužbi Nataše Bekvalac, prijavio je sudu minimalna mesečna primanja da bi mu bila određena najmanja moguća zakonska alimentacija.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Luka Lazukić

Budući da je nadležnim organima nedavno priložio izveštaj po kome prima platu od 27.000 dinara, njemu bi, prema zakonu, moglo da bude određeno najviše 5.000 dinara, koje bi svakog meseca bio obavezan da uplaćuje na račun Nataše Bekvalac. Upućeni tvrde kako se Lazukić svesno odlučio na ovaj potez da bi izazvao gnev i ljutnju Bekvalčeve.

- On je vlasnik firme "Ful haus servis", u kojoj je sebe zaposlio na minimalac, tačnije na platu od 27.000 dinara. To ga je posavetovao advokat kako bi mu bila određena najmanja moguća alimentacija. Luka je to odmah učinio i priložio je sudu dokaz o minimalcu i sada čeka presudu. Očigledno da nije razmišljao o tome da li je ta suma dovoljna za izdržavanje njegove ćerke Katje, nego više da ovim potezom isprovocira Natašu kako bi napravila scenu na sudu - govori dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nataša Bekvalac sa Katjom

Upućeni tvrde kako se Lazukić svesno odlučio na ovaj potez kako bi izazvao gnev i ljutnju Bekvalčeve

Kako dalje izvor navodi, Lazukić od aprila meseca do sada nije dao nijedan dinar za izdržavanje Katje. Prema zakonu, Nataši će morati da isplati zaostale alimentacije, te će, ukoliko sud pravosnažno odredi minimalnu alimentaciju, Lazukić morati za pola godine da izdvoji samo 30.000 dinara.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Luku, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke. S druge strane, Nataša nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading