Anabela na sudu po privatnoj tužbi!

Autor:

Zabava

29.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas pojavila se juče u Trećem osnovnom sudu u Beogradu po privatnoj tužbi u pratnji svoje advokatice. Sudeći po tome da je izašla nasmejana posle davanja iskaza, zadovoljna je protokolom i načinom na koji se sudska procedura koja je vezana za njen slučaj odvija, međutim, s obzirom na to da je bila u žurbi, nije želela da daje izjave za medije.

Foto: youtube.com/ informator
Anabela

- Anabela je u pratnji svoje advokatice izašla iz zgrade suda u prepodnevnim satima, a njih dve su se sve vreme smejale i ćaskale. Ona je došla po privatnoj tužbi i još uvek ne želi da otkriva bilo kakve detalje, a u sudnici se zadržala nešto manje od 15 minuta - priča naš izvor sa lica mesta.

Atijasova se u sudnici zadržala nešto manje od 15 minuta, izašla u pratnji advokatice

Inače, Atijasova se nije oglašavala u javnosti od kada je njena ćerka Luna Đogani u rijalitiju "Zadruga 2". Mnogima je ovo u startu bilo neobično s obzirom na to da je pevačica svojoj naslednici pružala maksimalnu podršku putem društvenih mreža i komentarisala svaki njen potez u šou-programu. Ona se nije oglašavala ni po pitanju burnih svađa i nesporazuma za koje se sumnja da već danima ima sa svojim suprugom Andrejem Atijasom, sa kojim se nedavno posvađala i došla do tačke razvoda, a nakon rasprave su zajedno završili u policiji kako bi dali izjave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading