LUNA TRAŽILA 50.000 EVRA ZA S*KS U "ZADRUZI 2"!

Autor:

Zadruga

28.08.2018

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je obelodanila da će se ponovo naći u rijalitiju "Zadruga", blogerka Luna Đogani podigla je veliku prašinu zbog svoje odluke. Kako njeni najbliži i dalje nisu za to da ona uđe na imanje u Šimanovcima, Đoganijeva je uprkos svađama koje vodi sa svojim roditeljima samostalno donela odluku da će ipak ponovo da stane pred kamere i narodu pokaže ko je zaista.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Kako izvor za Rijaliti otkriva, Luna je razočarana zbog utiska koji je ostavila u javnosti, međutim, umesto da poboljša imidž, odlučila je da traži 50.000 evra za seks u rijalitiju i pored velikog honorara koji je već ugovorila.

Luna: Kad sam bila svetica,najviše su me gazili. Muka mi je više od lažnog moralisanja

- Luna je dugo razmišljala o svom ponovnom ulasku u rijaliti, a kako je svesna svoje popularnosti i činjenice da ju je "Zadruga" doslovno vinula u zvezde, došla je na ideju da produkciji predloži nešto što od nje niko ne bi očekivao. Bez obzira na to što je u više navrata u javnosti govorila da trenutno ne želi da se upušta u bilo kakvu vezu, ipak ne garantuje da se u rijalitju ponovo neće zaljubiti, međutim, nema problem s tim da ode i korak dalje. Došla je na ideju da, ukoliko poželi da se upusti u seksualni odnos sa nekim od takmičara, to dobro i naplati. Ona je produkciji predložila da joj daju dodatnih 50. 000 evra ukoliko do seksa dođe. Nadležni su joj tada rekli da ona nije u obavezi da ima seks pred kamerama sa bilo kim od budućih stanovnika velelepnog imanja i da je to apsolutno slobodna volja svakog pojedinca u rijalitiju. Đoganijeva je ipak bila istrajna u svojoj nameri, pa je rekla da je to jedini uslov pod kojim će to ovoga puta uraditi pred kamerama - navodi izvor i dodaje da je Luna takoreći oguglala na etikete koje joj narod lepi na čelo, pa je pri stavu da, ako je već smatraju kurvom, neka bar imaju i razlog za to.

- Luna je vremenom postala vrlo besna zbog slike koja se u javnosti formirala o njoj. Shvatila je da ne može da promeni činjenicu da je svi smatraju kurvom, rasturačicom brakova, ljubavnicom i devojkom lakog morala. Bliskim drugaricama je rekla: "Kad sam bila svetica, najviše su me gazili. Ja sam se zaljubila, a predstavljena sam kao najveći ološ i kurva. Ako me već narod gleda kao kurvu, onda ću to da naplatim. Muka mi je više od lažnog moralisanja, koje svaki dan slušam sa strane". Drugarice su je savetovale da bi trebalo malo da ukoči i da je prenaglila sa odlukama. Ispričale su joj da na taj način neće postići ništa dobro, a kamoli popraviti iskrivljenu sliku o sebi. To što je zbog svega sada kivna ne znači da bilo kome treba da tera inat, a pogotovo ne narodu. Stalno joj govore da bi trebalo da se smiri, dobro o svemu razmisli i ne ide glavom kroz zid, međutim, ona je i dalje pri svom stavu - završava naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mita

28.08.2018 09:37

Znaci do sada nije uopste imala seks u Zadruzi 1. Zasto se narod obmanjuje da su nekoliko desetina puta imali seks ona i Sloba?

Odgovori 28 1
Ljilja

23.09.2018 05:50

@Mita - Sa Slobom je imala besplatan sex a sad će naplaćivati kao prostitutka.

nedjo

29.08.2018 16:18

Placanje seksa je prostitucija.

Odgovori 18 0
ugo

05.09.2018 22:19

Navika je cudo! Navikla da je placaju za seks!