Sloba je ovim oduševio bivšu ženu: Kiji sam bio Romeo!

Autor:

Zabava

20.10.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović uskoro će biti deo knjige svoje bivše supruge Kristine Kije Kockar u kojoj je opisala, između ostalog, i detalje njihovog razvoda zbog čega je mnogo plakala. A Sada je pevač otkrio nešto lepo iz njihovog odnosa.

Foto: prntscr Pink TV
Nekada je Kiji priređivao lepa, a sada joj priređuje ružna iznenađenja... Sloba Radanović

Radanović je, gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković otkrio da je svojoj bivšoj supruzi jednom prilikom priredio iznenađenje koje ona nikada neće zaboraviti:

Foto: instagram.com/kristinakockar
Bio je njen Romeo... Kija i Sloba na venčanju

- Pa znao sam da radim neke stvari da joj privučem pažnju. Recimo grafit ispred njene zgrade pa je zovem i kažem:"Izađi". To je baš za Kristinu bilo, kad smo se upoznali - istakao je Sloba i dodao:

- Sećam se da sam Kiji bio Romeo. Ja sam romantik, trudim se stalno - izjavio je pevač koji je suprugu prevario u rijalitiju "Zadruga" posle samo sedam dana učešća, sa blogerkom Lunom Đogani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

21.10.2018 15:50

To on misli. Samo 7 dana je izdrzao i pao u ruke svalerki Lunjari. Kad mu je supruga usla u Zadrugu nije ostavio svalerku vec je ostao sa njom. Valjao se po krevetu sa svalerkom pred ocima svoje suporuge i 7 miliona gledalaca. Do tada nevidjeni skandal. Lazov notorni.