Verenica otkrila: Iako pije lekove, Darko trpi bolove!

Autor: informer.rs

Zabava

03.11.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić iduće nedelje biće još jednom operisan. Nakon izvađene slezine, kako su lekari zaustavili unutrašnje krvarenje, dobro se oporavlja te mu sledi operacija noge.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marina Gagić

Kako noga ne bi počela sama da zarasta, poznato je da Darko ima postavljene ekstenzije. Lekari do sada nisu bili u mogućnosti da izvedu hirurški zahvat jer se najpre očekivalo stabilizovanje stanja pevača.

Verenica Marina Gagić ispričala je da Darko bol i te kako oseća, ali ističe da bi ga "mnogo više bolelo da nije stalno na lekovima. Samo još da mu operišu tu napuklu kost na desnoj nozi i sve će biti super", rekla je ona.

RepublikaFoto: Prntscr Telegraf.rs
Darko Lazić

Povrede koje je pevač zadobrio u saobraćajnoj nezgodi su bile veoma teške. Od velike pomoći bilo je to što je jak i mlad. Hematom na glavi se, kako se navodi, povlači a polomljena rebra koja su probušila plućno krilo lekari će uspeti da saniraju.

Tokom jučerašnjeg dana lekari su odlučili da Darku sledeće nedelje bude operisan kuk. Tačan datum operacije je 7. novembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading