Haos u bolnici: Diler došao da donese Darku drogu!

Autor:

Zabava

07.11.2018

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da Darko Lazić ima apstinencijalnu krizu, očigledno je odmah alarmirala dilere drogom jer se jedan od njih pojavio u bolnici u nameri da pevaču dostavi narkotike.

Foto: insatgram.com/darkolazicofficial
Laziću prijatelji organizovali dostavu droge u bolnicu...

Među svim povredama koje ima poput otkazivanja plućnog krila, bubrega, višestrugog preloma butne kosti, pucanja kuka i izvađene slezine, Darko se bori i sa apstinencijalnom krizom. A kada su to saznali njegovi "prijatelji" organizovali su mu dostavu droge koju je proteklih dana pevač tražio od lekara.

Prema navodima izvora iz bolnice , medicinska sestra je u ponedeljka primetila muškarca starosti oko 30 godina koji je pokušao da pronađe sobu Darka Lazića u KBC "Zemun" kako bi mu nešto dao.

Ona mu je odmah prišla i upitala ga kod koga je došao i šta mu treba. Dečko je počeo da zamuckuje, ponavljajući da je Darkov prijatelj i da samo želi da ga vidi. Rekla mu je da to nije moguće, a kako joj je bio sumnjiv, pozvala je obezbeđenje da ga isprati do ulaza.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nepoznati muškarac dolazio u bolnicu da "nešto da" Darku...

Jedan od članova bolničkog osoblja otkrio je da se ispostavilo da je reč o poznatom dileru koji je više puta hapšen zbog preprodaje i posedovanja droge, kao i da bi o tom incidentu trebalo da se obavesti policija.

- Mi smo bili šokirani kada smo čuli da je neko poslao dilera da pacijentu u teškom zdravstvenom stanju donese narkotike, takav slučaj do sada nismo imali u praksi - kaže izvor iz bolnice, dodajući da nije upućen da li je slučaj prijavljen organima reda.

- Za to su zaduženi doktori ili neko iz uprave bolnice, ja o tome ne znam ništa. Ali znam da je jedna naša koleginica odmah sutradan rekla Darkovim roditeljima o incidentu koji se dogodio, oni su bili zaprepašćeni kada su čuli za to - tvrdi izvor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Roditelji bili u šoku kad su čuli da je dolazio diler...

Podsetimo, Darko već godinama koristi razne narkotike, a u januaru ove godine pojavio se i snimak i fotografije na kojima se vidi on kako ušmrkava beli prah. Posle nekoliko dana, Lazić je priznao da je konzumirao kokain, tvrdeći da je to prošlost za njega. Međutim, nakon saobraćajne nezgode lekari su u Lazićevoj krvi, pored alkohola, pronašli i drogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading