Kola krenula nizbrdo kumi Darka Lazića: Razvodi se Andreana Čekić

Autor:

Zabava

15.11.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić nedeljama se brine i moli za zdravlje svog kuma Darka Lazića, a danas je saopštila još jednu tužnu vest koja se tiče njenog privatnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Miladinovic (@ivankorg) on Feb 4, 2017 at 9:15am PST

Naime, Andreana je danas objavila da se razvodi od supruga Ivana Miladinovića sa kojim je u braku od 2016. godine.

- Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan: "Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!" Da, okrenućemo to na "šalu". Umetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatleji, mediji i saradnici... Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem. Ivan i ja imamo, pre svega, dugogišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svesni da smo odličan "team" i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi - napisala je Čekićeva koja je za kraj objasnila da je ovo prvi i poslednji put da će davati izjave na temu razvoda.

- Odlučili smo da nećemo davati izjave. Ovo otvoreno pismo važi kao jedino javno saopštenje sa naše strane i zamoliću sve medije da to ispoštuju  - napisala je Andreana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Nov 15, 2018 at 7:18am PST

Podsetimo Andreana Čekić i njen klavijaturista Ivan Miladinović venčali su se pre tri godine, pevačica je nekoliko meseci kasnije izgubila bebu. A u nekoliko navrata spekulisalo se da ju je suprug prevario, ali da mu je ona preljubu oprostila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading