(FOTO) Devojke ne znaju gde pre da ga gledaju! Oči, usne, osmeh, telo, ma prelepost: Ovaj zgodni baja je sin glumca Irfana Mensura!

Autor: kurir.rs

Zabava

17.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizijska serija "Švindleri", koja se svakog vikenda emituje na RTS, okupila je iskusnu ekipu glumaca, a glavne uloge i teret priče uspešno nose još uvek studenti Fakulteta dramskih umetnosti Filip Hajduković i Pavle Mensur.

RepublikaFoto: instagram.com/gloriamagazinsrbija
Irfan Mensur

Pavle Mensur, sin glumačkog para Srne Lango i Irfana Mensura, otkriva kakve sličnosti ima sa svojim junakom Ivanom Razumovićem i kako je prošlo njegovo vatreno krštenje u pozorištu pre vanrednog stanja.

- Gledanost je bitna stvar za televiziju, ali u današnje vreme nije merilo kvaliteta. Serija jeste izazvala mnogo reakcija, neke sam očekivao, a neke ne. Kad podvučem crtu, zadovoljan sam - rekao je Mensur.

Sa snimanja su mu ostale samo lepe uspomene. 

- Divne. Posebno snimanje za mene zbog ekipe i neke energije koju u prošlim projektima nisam osećao. Svaki dan snimanja s Filipom je anegdota za sebe...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavle Mensur (@pavlemensur) on Apr 28, 2020 at 10:36am PDT

Evo koje su sličnosti između njega i lika koji tumači.

- Ne znam kako bih to najtačnije nazvao, ali ta potreba da se plan u glavi sprovede tačno onako kako je zamišljen, brzo i efikasno. Pored toga, mislim da sam nekad impulsivniji čak i od Ivana Razumovića - kaže glumac.

Peva predstava koju je imao ostaće mu u sećanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavle Mensur (@pavlemensur) on Jan 25, 2020 at 4:52am PST

- Prva predstava. Sigurno je, između ostalog, baš zbog toga neću nikad zaboraviti. Sjajni ljudi i sjajan autentičan poduhvat - kaže mladi Mensur.

Kao glumcu mu je veoma bitno da radi i razvija se, a sve za sada ide u dobrom pravcu.

- Svako jutro mi se život menja na neki način. Postoje projekti koji tek treba da se snimaju, igraju predstave... Polako, sve ide svojim tokom - kaže glumac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading