VELIKA PLESNA FEŠTA VEČERAS U BEOGRADU: STIŽE KROTITELJ

Autor:

Zabava

15.03.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod sloganom "Prestonica" večeras počinje Beogradski festival igre, koji će do 4. aprila u okviru 15. izdanja okupiti 15 kompanija iz Izraela, Grčke, Holandije, Kine, Norveške, Australije, Velike Britanije, Amerike, Belgije, Nemačke, Italije, Danske i Kanade.

RepublikaFoto: Beogradski festival igre
Beogradski festival igre

Na beogradskim scenama, ali i u Novom Sadu biće izvedeno preko 20 novih koreografskih radova, a feštu će otvoriti predstava Dimitrisa Papajoanua, slikara i koreografa, dobitnika nagrade "Jovan Ćirilov" i umetnika koji je najširoj javnosti poznat kao kreator ceremonije otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara u Atini.

Ovogodišnju besedu održaće koreografkinja Noa Verthajm, i to 17. marta u Sava centru. Noa u srpsku prestonicu dolazi sa kompanijom "Vertigo", koju je osnovala pre više od četvrt veka sa partnerom Adijem Ša'alom, inače jednim od najboljih pilota izraelske vojske, koji je patio od vrtoglavice, pa je s razlogom kompanija ponela pomenuto ime. Iz raznovrsnog i veoma zanimljivog programa za čitaoce Srpskog telegrafa izdvojili smo pet naslova koja ne bi trebalo propustiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading