NOVO OGLAŠAVANJE MILICE GUTOVIĆ! Lanetova ćerka podelila NIKAD VIĐENE fotografije svog oca i majke!

Autor:

Zabava

28.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velike medijske bure Milica se nakratko povukla, a sada je ponovo pokrenula lavinu!

NOVO OGLAŠAVANJE MILICE GUTOVIĆ! Lanetova ćerka podelila NIKAD VIĐENE fotografije svog oca i majke!

Foto: Facebook/Milica Gutovic

Ćerka pokojnog Milana Laneta Gutović, Milica Gutović, napravila je pravu buru kada je u javnosti pokrenula priču o zaostavštini svog pokojnog oca. Ona je tada istakla da je, navodno, nepravedno izostavljena iz testamenta, kao i njena sestra koju je Lane dobio u prvom braku sa njihovom majkom.

Posle višednevne tišine Milica se ponovo oglasila na Fejsbuku i pokrenula lavinu komentara. Za razliku od prethodnih objava koje je posvetila situaciji nastaloj nakon smrti Laneta Gutovića, sada je Milica sa svojim pratiocima podelila nikad viđene fotografije slavnog glumca i njegove prve supruge.

 

 

- Mama i tata na dan venčanja. Hvar 11.08.1977, na dan tatinog rođendana - napisala je Milica ispod fotografije uz emotikon srca, dok je na sledećoj fotografiji otkrila i delić atmosfere nakon što su Lane i njegova prva supruga stupili u brak.

 

 

Lane Gutović bio je i u braku sa dve žene - jednom manje poznatoj javnosti, s kojom i ima ćerke, i drugom, Biljanom Knežević. O prvom venčanju nikada nije pričao, ni ime supruge nikada nije želeo da otkrije u javnosti. Za Biljanu se ipak znalo ko je, a sa njom ima sina Jakova i Spasoja.

Podsećamo, Milica Gutović se nedavno oglasila na društvenim mrežama, tvrdeći da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading