MISTERIOZNA SMRT HRVATSKOG REDITELJA I ISCELITELJA NA TAJLANDU: Pao s motora, pa umro od SRČKE! Prijatelj otkrio šta se desilo!

Autor:

Zabava

23.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Roca je 9. aprila zadobio povrede zbog kojih, kako se navodi, nije bio životno ugrožen.

MISTERIOZNA SMRT HRVATSKOG REDITELJA I ISCELITELJA NA TAJLANDU: Pao s motora, pa umro od SRČKE! Prijatelj otkrio šta se desilo!

Foto: Printscreen/YouTube

Ivan Roca, poznati hrvatski reditelj spotova iz devedesetih, preminuo je na Tajlandu nakon što je 9. aprila pao s motora dok se vozio sa svojom partnerkom. Nakon pada, Roca je prevezen u bolnicu, gde su lekari konstatovali da ima povrede, ali da nije životno ugrožen. Reditelj je slomio ključnu kost, rebra i povredio pluća, a preminuo je u bolnici od srčanog udara devet dana kasnije.

Tog dana je trebalo da započne fizikalnu terapiju, međutim, čim je ustao iz kreveta pao je u komu iz koje se više nije probudio.

Hrvatski umetnik Sandro Đukić, njegov dugogodišnji prijatelj, čuo se sa njim dan pre nego je umro i rekao da se činilo da je Roca počeo da se oporavlja. Kako je dodao, Roca je imao brojne planove, na Tajlandu je planirao da razvije biznis i da drži onlajn edukacije o bioterapiji, kojom se bavio od 2004. godine. Tamo je pokrenuo i vodio centar za bioterapiju, sarađivao je sa lokalnim univerzitetom. 

Roca se udaljio od posla reditelja spotova i počeo da se zanima za bioterapiju. Na Tajlandu je kupio stan u kojem je živeo sa svojom dugogodišnjom devojkom. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube

 

Đukić kaže da je Roca jako zazirao od mistificiranja bioenergije i tumačio je na naučni način. Hiljade ljudi prošle su njegove terapije još otkad je počeo da radi u Zagrebu, a radio je i u Singapuru, Hong Kongu...

Iza sebe je ostavio dvojicu sinova, a ostaće upamćen kao čovek koji je radio novi vizualni identitet hrvatskih televizija, brojne špice, videospotove, reklame. Kao režiser i producent, petnaestak godina posvetio je saradnji sa renomiranim umetnicima i kreiranju filmskih i muzičkih dela.

Damir Cuculić, pionir elektroničke muzike u Hrvatskoj, koji je početkom 90-ih organizovao prve rejv žurke, koje je Roca snimao, ispričao je kako je njih dvojicu osim posla vezala i njegova borba za ozdravljenje.

- Dobio sam Non-Hočkin limfom, a Roca je krenuo sa tretmanima bioenergije. Nakon drugog ciklusa hemoterapije ja sam peške išao uzbrdo kao da sam deset energetskih pića popio. Kad su mi vadili krv u bolnici, pitali su me šta radim jer imam odličnu krvnu sliku. To je bila alternativna metoda, lečio sam se i klasično, ali je meni on dao neverovatnu energiju i snagu. Preporučio mi je i gospođu za fitoterapiju kod koje sam išao. Deset godina sam potpuno zdrav - rekao je Cuculić, prenose hrvatski mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading