Požgaj spopadao maloletnicu: Pijan joj slao poruke i uznemiravao!

Autor:

Zabava

18.06.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandar Požgaj mesecima nije izlazio iz žiže javnosti od kada je počeo da se zbližava sa Milijanom Bogdanović, koja je od njega znatno mlađa, a kako Rijaliti saznaje, to ga je i ranije privlačilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj...

Naime, bivši političar je po izlasku iz šeste sezone rijalitija, kada je bio psihički u vrlo lošem stanju, pokušao da zavede maloletnicu koju je slučajno upoznao u noćnom provodu, a koja ga je kasnije zamalo prijavila policiji i roditeljima.

- Požgaj je posle izlaska iz šeste sezone "Parova" bio psihički jako loše, a kasnije se sve odrazilo na njegovo zdravlje. Pre nego što je završio na operaciji posle koje je promenio način života, svašta je radio. Burno je živeo, a iako je uvek isticao da voli svoju suprugu Ivanu, mnogi sumnjaju da ju je u više navrata varao. On je u jednom izlasku upoznao devojku za koju se jasno videlo da je maloletna, pa su se zbližili u separeu, u kom su slučajno završili. Aleksandar je na početku sve vreme sa njom pričao i pokušavao da je grli, što mu je ona donekle dozvolila, ali se jasno držala na distanci. Delio joj je komplimente i pričao kako bi voleo da izađu nasamo i sednu negde na piće kako bi se bolje upoznali jer noćni klub baš i nije mesto za to. Devojka mu je tada rekla da će da razmisli o njegovoj ponudi i da to ne bi bila loša ideja ako uhvati vremena da mu se javi - otkriva na početku naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/samo_pozgaj
Spopadao maloletnicu, Požgaj...

Kako dalje saznajemo, Požgaj je zamolio devojku koja mu se svidela da ga cimne sa svog broja telefona kako bi nastavio da je ubeđuje da se vide.

Jedno veče se toliko napio da ju je zvao preko 30 puta i slao poruke

- Aleksandar je devojci koja mu se videla non-stop slao poruke i govorio joj kako želi da se negde nađu i upoznaju. Kazao joj je da mu prija njena energija i da je retko nailazio na tako harizmatične ljude. Devojka je pokušala da mu objasni da ona ipak nije za to da oni nastave komunikaciju, ali je on nastavio da bude navalentan. Jedno veče se toliko napio da ju je zvao preko 30 puta, a onda je krenuo da joj šalje poruke u kojima je rekao da bi se ona oduševila kada bi sa njim imala seks. Pisao joj je da bi se pored njega osećala kao kraljica i da bi je on čuvao kao malo vode na dlanu - priča naš sagovornik.

Kako su stvari postale ozbiljne, devojka je počela da preti bivšem političaru da će ga prijaviti policiji ako nastavi da je uznemirava, pa se on tek tada dozvao pameti.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj...

- Požgaju je devojka koju je hteo da smuva napisala u poruci da je sve sačuvala u telefonu i da će odmah sve prijaviti policiji ako nastavi da je uznemirava, tada joj je napisao da ne želi nikakve probleme, pa joj se izvinio i više je nije zvao - rekao nam je upućen izvor.

Foto: Prntscrin

Požgaj ne prestaje da spopada Milijanu!

Aleksandar Požgaj i njegova cimerka Milijana Bogdanović i dalje tvrde da nisu bili intimni u rijalitiju "Parovi". Iako takmičarka dobro zna da je on oženjen, a ona zauzeta, to ih ipak nije sprečilo da se osame i imaju seksualne odnose u zemunskoj vili, pa nisu razmišljali o posledicama. Oni se neretko pred kamerama osame, maze i ljube, pa posle sve žele da ubede da ništa od toga nije tačno. Najviše se govorilo o tome da je Aleksandar znatno stariji od Milijane, pa ga je javnost zbog toga osudila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading