Ivan Marinković očajan, na Božić moli produkciju: Pustite me da vidim svoju decu, hoću moju Lenu i mog Željka!

Autor:

Zabava

06.01.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Parovi 8" Ivan Marinković moli produkciju Hepi televizije da mu omogući da vidi makar ćerku Lenu na Božić, jer zna da je sin Željko u rijalitiju "Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan Marinković...

Kontroverzni rijaliti-igrač i bivši muž pevačice Goce Tržan slomljen je na komade jer shvata da će i ove godine jedan od najlepših hrišćanskih praznika provesti pred kamerama bez igde ikoga svog. Uhvatila ga je ogromna tuga, počeo je da proklinje i pare i život jer nije srećan, a već polako zalazi u petu deceniju. On već danima na kolenima moli čelnike Hepi TV da mu pomognu.

- Marinković je već neko vreme u teškoj depresiji i nije u mogućnosti čak ni da igra rijaliti-igru kako treba. Nova godina je počela, tu je i Božić, sve lepe stvari koje spajaju ljude, porodice, za njega su postale tuga i muka. On je godinama odvojen od svoje ćerkice Lene, a sada i od svog sina Željka, kog je dobio iz ljubavne afere sa Miljanom Kulić.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana i Željko...

Ćerku ne viđa zbog zategnutih odnosa sa bivšom suprugom Gocom Tržan, dok sina ne može da vidi jer se on nalazi u konkurentskom rijalitiju "Zadruga" sa mamom i bakom Marijom. Ivan svaki dan plače u kancelarijama produkcije, kumi i moli za malo pažnje i razumevanja: "Znam da sam grešio, ali svako zaslužuje oproštaj ko se iskreno pokaje. Mnogo mi je teško, ja sam ipak otac, želim da budem sa svojom decom. Svaki Božić slavim bez sina i ćerke, praznici su mi najtužniji. Sad imam Jelenu, nisam sam, ali fale mi moja deca", pričao je Ivan kroz suze - kaže izvor blizak produkciji, pa dalje navodi da Marinkovića čak ni sadašnja devojka Jelena ne može da smiri:

Foto: printscreen/instagram.com/gocatrzan
Lena i Goca...

 Ivan: Svaki Božić slavim bez sina i ćerke, praznici su mi najtužniji

- Ona pokušava da mu olakša, stalno je uz njega, razbolela se kada je videla da je njemu ovako teško. Želudac je počeo da je muči, išla je na silne analize. Ivana je počela da drma kriza kada je video da ostali učesnici "Parova" prave spiskove koga žele da vide u novogodišnjoj noći, kao i za Božić. Svi su se radovali, deci, roditeljima, a on nema kome da se raduje. Zna da nema nikakve šanse da Tržanka popusti i dopusti Leni da dođe da se vide na taj lepi praznik, koji spaja ljude. On sada pokušava da namoli produkciju da je ubedi da makar pusti ćerku da dođe u zgradu televizije samo na deset minuta, bez snimanja, bez kamera. "Nema šanse da će Goca da je pusti, ovo sve je za nju šljam i ruglo današnjice. Ja znam njen stav. Ali mora da razume da sam ja otac, da sam rasut na delove jer ne viđam svoje prvo dete, svoju prvu radost", rekao je on kroz suze. Za Željka ga tek boli duša, ali tu se ni ne nada jer nema šanse da se to desi - završava naš izvor blizak Hepi produkciji.

Foto: printscreen/TVPink

Miljana: Ivana ne zanima naš sin Željko!

Miljana Kulić istakla je nekoliko puta da Ivan Marinković ne mari za njihovog sina Željka, te da mu ona neće dati više nikada da ga vidi.

- Bio mu je rođendan, on se nije javio, video ga je samo kada se rodio, i to je sve. On je prelepo dete, ali Ivan je grešan prema njemu i meni - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Pinkove zvezde

Goca brani Leni da gleda rijaliti!

Prva supruga Ivana Marinkovića pevačica Goca Tržan već godinama je u lošim odnosima sa njim i ne dopušta ćerki Leni da učestvuje u bilo kakvim rijaliti-pričama.

Ona smatra da je cela priča u koju se uvukao otac njene ćerke stravična i sramotna, pa samim tim ona ne želi da bude deo toga, kao ni njihovo dete koje sada odrasta i formira se u devojku.

Foto: instagram.com/ivanmarinkovic79

Ivan i Jelena prave bebu!

Ivan Marinkovć i njegova izabranica, takođe rijaliti-zvezda Jelena Ilić, planiraju da postanu roditelji i da time krunišu njihovu ljubav.

Oni uveliko rade na pravljenju bebe jer time žele da učvrste svoju vezu. Marinković se nada da će barem jedno njegovo dete odrastati sa njim u toplini porodičnog doma. Zato su i prihvatili ulazak u "Parove 8" kako bi zaradili za svoju i budućnost svoga deteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvonko

06.01.2020 17:49

Kada je bio izvan rijalitija nije ni pokušao da se vidi sa decom. Godinama tako.