POŽGAJ ULAZI SA PORODICOM U "PAROVE"!

Autor: alo.rs

Zabava

26.08.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar Aleksandar Požgaj će ponovo ući u rijaliti "Parovi", a, njemu će se ovoga puta pridružiti cela porodica.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj

Požgaj će se za glavnu nagradu boriti sa majkom, ocem i bratom, a takva odluka je doneta posle mnogo razmišljanja i razgovara između članova porodice, ali i zbog ogromnog honorara koji im sleduje.

Budući da je tokom prethodne sezone situacija između njega i njegovih najbližih bila zategnuta svaki put kada bi kontaktirali telefonom, produkcija ih je smatrala idealnim izborom za sedmu sezonu.

Podsetimo, Aleksandrova majka Nada zamerala je sinu što porodične stvari iznosi u javnost, a pogotovo nije mogla da mu oprosti kada se cimerima poverio da mu je brat Nikola napravio ogroman problem i napravio dugove koje je porodica dugo vraćala. 

Ipak, kako se čini, porodica je izgladila odnose, a Požgaj je za Alo.rs otkrio detalje zajedničkog ulaska i razloge zbog kojih su se odlučili na takav korak.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Aleksandar Požgaj

- Istina je da ulazim u rijaliti i da ću ovoga puta uz sebe imati svoje najbliže. Koliko god sa jedne strane to nosilo rizike, zajedno smo doneli odluku posle nekoliko nedelja razmišljanja i smatramo je ispravnom. Kada ste u zatvorenom prostoru, promeni vam se toliko toga i uhvati vas nespremne, mogu samo da pretpostavljam šta sve može da se dogodi kada su vam unutra najbliži. Nekako je prirodno da prvenstveno gledate da oni budu dobro i da ih niko ne dira, a onda na poslednjem mestu sebe. Sa te strane, novu sezonu gledam kao izazov za sve nas - kaže Požgaj i ističe da ovoga puta ide po pobedu i da ne pristaje na manje.

- Imam jasan cilj da pobedim i čvrsto verujem da mogu da ponesem krunu u sedmoj sezoni. Ne plašim se ni za sebe, ni za svoje, strah imam samo od boga i od toga da ostanem sam. Moja najveća obaveza i odgovornost jeste prema porodici i gledaću samo da budu dobro i da budu srećni. Potpuno sam ubeđen da ne postoji ništa što može da nam pokvari odnos i što je jače od nas kada smo zajedno. Sve rasprave i probleme u rijalitiju uspećemo da prevaziđemo - zaključuje Požgaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading