IVAN POLJUBIO UKUĆANKU, PA PLAKAO!

Autor:

Zabava

30.08.2018

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenica rijalitija "Parovi" Dina Galorini zbog svoje iskrene ispovesti o majci koja je preminula braneći našu zemlju i mukama koje je preživela u braku zadobila je simpatije mnogih!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Dina Galorini

Možda baš zbog svog dostojanstvenog stave, dopala se Ivanu Marinkoviću, ali I on njoj. Seksipilna učesnica sedmog serijala "Parovi", ne krije da joj se dopao Ivan Marinković iako je svi savetuju da se kloni šarmantnog zavodnika.

Međutim, tokom ranih jutarnjih časova luksuznu vilu je zatresla žestoka svađa Ivana i Dine, a razlog je Marinkovićeva ljubomora.

Naime, Ivan je vidno pripit rekao Dini kako mu se ne dopada njeno ponašanje, jer kako ističe previše je bliska sa Lukom i to mu užasno smeta.

Lepotica je odbila da noć provede u Ivanovom krevetu, pa je to bivšeg učesnika "Parova" dodatno iznerviralo.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ivan Marinković

Iako su emocije varirale, od ljubavi do mržnje, zavodnik Ivan je uspeo da obuzda Dinu i poljubi je naočigled svih.

Zatim je Ivan otišao i ronio suze u tajnoj sobi.

- Vi ste mene kupili za ceo život. Šesta sezona, kada mi je bilo preko potrebno, vi ste se pojavili poput Boga. Dok ja vama budem trebao, ja sam tu za vas, za bilo šta. Možda ja u ovom trenutku stvarno nemam nikog bližeg ko mi je porodica, šta da radim, ja sam emotivac - rekao je Ivan u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading