Mirku nude 200.000 evra da uđe sa ženom u "Parove"!

Autor:

Zabava

09.10.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzički producent i bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Mirko Gavrić svojim ulaskom u Imaginarijum izazvao je veliku pometnju, ali je ubrzo doneo odluku da naprasno izađe iz šou-programa jer više nije želeo da trpi neosnovane napade od pojedinih cimera.

Foto: printscreen/instagram.com/miracoofficial
Mirko Gavrić i Dragana Rakčević

Međutim, producent, ali i njegova supruga Dragana Rakčević Gavrić, dobili su poziv od Hepi TV da uđu u rijaliti "Parovi", a ponuđeno im je vrtoglavih 200.000 evra!

Mnoge zanima u kakvom je odnosu producent sa suprugom i da li je njihova ljubav prava

Kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, Mirko i njegova žena izazvali su veliku pažnju javnosti od kada je Gavrić ušao na imanje u Šimanovcima, a prašina se nije slegla ni po njegovom izlasku iz najgledanijeg šou-programa.

- Mirka su pojedini zadrugari sa kojima nije bio u baš najboljim odnosima na sve moguće načine pokušavali da isprovociraju i dovedu do sloma živaca. U tome je posebno prednjačila pevačica Zorica Marković, koja je sa Mirkom u više navrata ušla u žučne rasprave iznoseći optužbe na njegov račun, govoreći da je gej i pedofil. Od tog trenutka u rijalitiju se dobro zakuvalo, a Gavrićeva svađa sa Miljanom Kulić bila je kap koja je prelila čašu i momenat da Mirko odluči da napusti rijaliti bez obzira na to što je znao da će plaćati penale. Mnoge zanima u kakvom je odnosu kompozitor sa suprugom i da li mu je Dragana samo paravan ili je u pitanju prava ljubav - navodi dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Produkcija srećne televizije odrešila je kesu kada su njih dvoje u pitanju, pa je Dragani i Mirku ponuđeno 200.000 evra da uđu u velelepnu vilu u Zemunu i ravnopravno se sa ostalim takmičarima u sedmoj sezoni bore za nagradu, koja u ovom momentu iznosi 100. 000 evra - priča naš izvor i dodaje:

- Mirko je poznat po oštrom jeziku, pa nema sumnje da bi sedma sezona rijalitija postala još dinamičnija kad bi se Gavrići pridružili ekipi koja je trenutno u vili. Tamo je nekoliko takmičara koju su spremni da se zarad dobrog šoua svađaju i raspravljaju po ceo dan, a kako Mirko nikad ne ostaje imun na prozivke, atmosfera bi se vrlo zagrejala. Produkcija Hepi televizije spremna je i da Gavrićima obezbedi razne beneficije, ali i povlastice koje bi imale za cilj da dodatno isprovociraju ostatak ukućana, koji već imaju strogo propisana pravila, koja ne smeju da krše - završava naš sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

Kako dalje saznajemo, Mirko je ipak imao stav da ne želi ponovo da se upušta u takvu priču i da ne bi to uradio jer je pre svega muzički producent velikog projekta na Pinku "Pinkove zvezde", a da li će produkcija Hepija uspeti da ga ubedi, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading