Počeo je da me zlostavlja kada je moja sestra otišla: Sestra Majkla Džeksona progovoirla o se*sualnoj torturi njihovog oca!

Autor:

Zabava

28.03.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina proteklih meseci podigla se oko seksualnog zlostavljanja kralja popa Majkla Džeksona koji je u dokumentarcu "Leaving Neverland" optužen za se*sualno zlostavljanje. Međutim, sada se pojavio snimak u kom njegova sestra La Toja Džekson otvoreno govori o tome kako je njenu sestru Rebi i nju otac Džo se*sualno zlostavljao.

RepublikaFoto: youtube.com/ TheEllenShow
La Toja, sestra Majkla Džeksona, otkrila jezive detalje iz privatnog života...

La Toja Džekson je već ranije dala do znanja kako je otac Džo seksualno zlostavljao i nju i njenu šest godina stariju sestru Rebi, a u intervjuu je potvrdila sve što je do tad rekla.

Nedavno je na društvenim mrežama procureo snimak intervjua sestre Majkla Džeksona, La Toje Džekson (62) koji je dala 1991. godine u emisiji "Live with Regis and Kathie Lee". Ona je nekoliko puta svog oca Džoa Džeksona optuživala za navodno seksualno zlostavljanje u detinjstvu i iživljavanju na jedanaestero braće i sestara.

La Toja Džekson je već ranije dala do znanja kako je otac Džo seksualno zlostavljao i nju i njenu šest godina stariju sestru Rebi, a u intervjuu je potvrdila sve što je do tad rekla:

- Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji deli s majkom i uđe u krevet sa svojom kćerkom, a čuješ svoju majku kako govori:"Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi", napisala je La Toje u memoarima iz 1991. godine.

- Nije to bilo samo fizičko zlostavljanje nego i mentalno i seksualno. Rebi se odselila iz kuće sa 16 godina zbog toga", rekla je i dodala kako je Džo Džekson stalno zlostavljao Rebi. Na pitanje voditelja je li otac zlostavljao i njihovu sestru Dženet Džekson (52), La Toje je odgovorila kako ne zna jer Dženet o tome nikad nije govorila.

Sa mnom je počeo kad se Rebi odselila. Živiš s tim kao da ti nešto loše radiš i neugodno ti je. Sramila sam se, celog života sam se sramila da govorim o tome", rekla je i dodala kako je njihova majka još 1993. posumnjala na to da Majkl Džekosn zlostavlja decu.

Njegovo jedanaestero dece nisu jedini koji su prolazili pakao s njim. Svoju je suprugu Ketrin Džekoson (88) varao 25 godina sa svojom sekretaricom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading