"PROVEŠĆEMO ZAJEDNO 48 SATI I BIĆEMO POTPUNO LUDI": Isplivao ŠOKANTAN snimak Pi Didija i Džastina Bibera! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred istrage o reperu Šonu Didiju Kombsu pojavio se snimak koji je uzdrmao javnost.

"PROVEŠĆEMO ZAJEDNO 48 SATI I BIĆEMO POTPUNO LUDI": Isplivao ŠOKANTAN snimak Pi Didija i Džastina Bibera! (VIDEO)

Foto: youtube.com/ Justin Bieber

Nakon misterizonog nestanka intervjua Kanje Vesta iz 2022. godine u kojem raskrinkava kolegu Pi Didija otkrivajući reperove mračne seksualne navike, kao i to da sarađivao sa policijom i tako ostajao na slobodi, pojavio se još jedan davno zaboravljen.

Reč je o snimku na kojem je mladi pevač Džastin Biber zajedno sa Pi Didijem, a mnogi su ga okarakterisali kao jeziv i šokantan zbog onoga što reper izgovara pred kamerama. Kako je zabeležno, Didi kaže da će narednih 48 sati provesti sa 15-godišnjim Biberom, ali da "ne može da otkrije šta će oni da rade". 

 

 

Na snimku se vidi Didi kako stoji pored tinejdžerske pop zvezde, koja se neprestano osmehuje dok reper objašnjava šta namerava da radi sa njim u narednim satima.

- Gde se družimo i šta radimo ne možemo da vam otkrijemo, ali to je definitivno san svakog 15-godišnjaka - izgovara Didi, koji dalje navodi da mu je "dato starateljstvo" nad Biberom u narednih 48 sati.

- On je potpisao ugovor sa Ašerom, a ja sam imao zakonsko starateljstvo i nad Ašerom kada je snimao svoj prvi album - kaže reper optužen za seksualna zlostavljanja i trgovinu ljudima.

Republika

Foto: Profimedia

Šon Didi Kombs

- Nemam zakonsko starateljstvo nad Biberom, ali narednih 48 sati on će biti sa mnom i potpuno ćemo poludeti - izgovara Pi Didi, dok mladi Džastin Biber samo klima glavom i smeška se.

Nekoliko meseci kasnije nastao je snimak na kojem se vidi kako Pi Didi besni na Džastina jer mu se ovaj nije javljao da se ponovo druže. Ovi snimci dolaze samo nekoliko sati nakon što su istražitelji otkrili intervju pevača Ašera iz 2016. godine u kojem je otkrio da je video razne stvari u Didijevoj kući.

Ašer je stanovao zajedno sa Didijem u reperovoj vili u Njujorku, a Ašer je tada imao samo 14 godina.

 

 

- Imao sam priliku da vidim neke stvari... Ne znam da li bih mogao da razumem šta sam gledao - rekao je Ašer u intervju, pa dodao:

- Bilo je prilično divlje i ludo. Dešavale su se razne stvare koje ja nisam razumeo - rekao je Ašer.

Policija istražuje da li je Pi Didi bio umešan u trgovinu ljudima, a iz njegovih domova u Los Anđelesa i Majamija zaplenjeni su reperovi kompjuteri i mobilni telefoni. Upad specijalaca u njegovu kuću u Majamiju dogodio se nakon optužbe producenta Rodnija Džonsa, poznatijem kao Lili Rod, da ga je muzička zvezda seksulano zlostavljala od septembra 2022. do novembra 2023. godine. Džons je tvrdio da ga je Didi terao na seks i dodirivao mu genitalije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading