Dušica Jakovljević neće večeras ugostiti Anabelu: Evo i zbog čega!

Autor: alo.rs

Zadruga

22.11.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se održava koncert Ace Pejovića u Areni, a na licu mesta zatekli smo voditeljku "Zadruge" Dušicu Jakovljević.

RepublikaFoto: twitter.com/MePinkm
Dušica Jakovljević

Pitali smo je da li će posle toga brzo otići u Šimanovce kako bi vodila emisiju "Porodice zadrugara", a ona nam je otkrila da ovog puta neće biti tamo.

- Ja danas neću voditi emisiju, zameniće me Ognjen Nestorović, on je uglavnom četvrtkom. Super je što nas sada ima više, pa mogu da uzmem slobodan dan - rekla je ona, a na pitanje da li je to zbog toga što će gost biti Anabela Atijas, sa kojom je navodno imala nesuglasice, ona je odgovorila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Anabela večeras gostuje?! Eto, nisam ni znala. Ja sam otišla na koncert - ispričala je voditeljka.

Za samo dva sata počinje emisija, a šta će Anabela sve otkriti i kako će komentarisati slom svoje ćerke Lune, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dolores

22.11.2018 21:56

Šteta što nema Dušice, ona bi znala spustiti na zemlju zlu Raziju, Ognjen je i suviše naklon prema toj temi, priči navodne ljubavi, (a svi smo vidjeli da je to bilo sve samo ne ljubav) Slobe i Lune.

Odgovori 29 5
Dejan

23.11.2018 09:45

@Dolores - To je bila klasična švaleracija koja je prerasla u bolesnu švaleraciju pred njegovom suprugom, zadrugarima, TV kamerama i milionima gledalaca. Prvi pokušaj da se uruše srpski brakovi kao institucija i osnova srpskog društva.

Odgovori 24 5
Jelena

23.11.2018 11:34

@Dejan - Jaaao Dejanee...

Odgovori 0 24
Dejan

22.11.2018 22:43

To je bila klasična švaleracija, ali kada se pojavila Slobina supruga Sloba samo trebao da se prikloni supruzi Kiji i sve bi mu bilo oprošteno. On nastavio švalerisanje bedno i jadno. Ja nikada necu da slušam njegove pesme.