(VIDEO) Zadrugarka u drugom stanju: Nataši kasni, Lazar prebledeo!

Autor:

Zadruga

26.11.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ranih jutarnjih časova mlađi deo populacije rijalitija "Zadruge 2" obično priča o ljubavnim tajnama i problemima, a ovoga puta glavni akteri ove situacije bili su Mina Vrbaški, Nataša Moskva i Aleksa Savić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari vode ozbiljne razgovore...

Mina je pričala o momcima koji su obeležili njn ljubavni život, pa je spomenula i klavijaturistu koga je upoznala pre nekoliko dana na žurki u "Zadruzi 2".

-Pozdrav za Dejana klavijaturistu, ubacite ga. Ja ne znam kome bih se pre radovala, da li Đeksonu ili Igoru - poručila je Mina

No, to nije sve. Nataša je ispričala kako je Marijana Zonjić pokušala da se našali sa Lazarom Jeremićem rekavši mu da njegovoj simpatiji kasni već nekoliko dana. 

-Dobila sam menstuaciju, ubijao me stomak. Marijana ode kod Jere i kaže mu Nataši kasni menstruacija pet dana. On sedi na krevetu kao da ga je neko kofom vode polio. On pita mene "Nataša kako to?". Ja mu posle kažem da sam dobila tri dana ranije - prepričavala je Nataša zadrugarima ovu i ne tako prijatnu situaciju za Jeru

Pogledajte u videu: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

26.11.2018 23:25

Zašto Zadruga ne promoviše bezbedan seks?

Odgovori 13 0
Ljuba

27.11.2018 14:25

DNK = -Da nije komšijino?