ŠOKANTNO! Blondi otkriva: David će ubiti Aleksandru!

Autor:

Zadruga

27.11.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Suzana Perović Blondi, majka aktuelnog ukućanina Sava Perovića, prošle nedelje je odlukom glasova publike napustila Imaginarijum. Temperamentna rijaliti-mama je za Rijaliti ekskluzivno otkrila brojne tajne zadrugara i progovorila šta misli o svim takmičarima, bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Bez dlake na jeziku...Blondi

Perovićeva se na početku razgovora osvrnula na turbulentni odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, te priznala da strahuje za Aleksandrinu bezbednost.

 Čiji sukob je najopasniji i može li doći do tragedije u nekom momentu?

- Teško pitanje. To je par koji je meni jako drag. Sukobi Aleksandre i Davida postaju sve učestaliji. Oni se jako vole, ali uslovi su takvi, vlada negativna energija i sve to utiče na njihov odnos. David je momak pun razumevanja, ali sam videla kad se razbesni kako mu oči zakrvave, vidim da ima veliku dozu agresije koju kontroliše, kao da će je ubiti. Koliko dugo će uspeti da je kontroliše, videćemo.

 Verujete li u ljubav Aleksandre i Davida?

- Verujem, odnos im je trenutno poljuljan zbog Aleksandrine ljubomore, ali sve će se to srediti. Aleks je dosta poljuljana svime što se desilo između Karađorđa i Ivane Vrbaški.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Turbulentan ljubavno odnos... Aleksandra i David

 Čiji odnos je najiskreniji?

- Najiskreniji odnos imaju Luna i Savo. To je čisto prijateljstvo sa obe strane, puno razumevanja, podrške. Da su mi pričali da moj Savo takvog prijatelja može imati u rijalitiju, ne bih verovala.

 Da li ste saznali neku veliku tajnu iz Bele kuće?

- Najveća tajna i prevara je veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka. Oni zapravo i nisu par. Samo glume u nadi da će uspeti u svojim ciljevima. Pre ulaska u Rijaliti, oni su dogovorili priču da glume par, čovek je nije ni kresnuo. Zerina mi je sve priznala, ali smo prekrile bubice, da se ne čuje razgovor.

Blondi: Najveća tajna i prevara je veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka. Oni zapravo i nisu par. Samo glume

 Kakvi su vaši utisci, kako su vas prihvatili ukućani?

- Ja sam oduševljena. Po mom mišljenju, "Zadruga" bi trebalo da traje 100 godina, a ne deset meseci. Što se tiče toga kako su me zadrugari prihvatili, malo sam zatečena. Oni su se, ne znam iz kog razloga, prepali mene. Videla sam i osetila taj njihov strah.

 Može li bilo koja veza započeta u rijalitiju da opstane u spoljnom svetu?

- Ne može. U rijaliti-formatima su uslovi neprirodni, osuđeni smo na ljude sa kojima napolju kafu ne bismo popili, a kamoli nešto više. Većina razmišlja na taj način da je lakše opstati udvoje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Blondi podržava Lunu...

 Ko je vaš favorit za pobedu?

- Luna. Bez ikakve konkurencije.

 Kako se Savo snalazio?

- U početku je bio super, a zatim je pao. Kada sam ušla, podigao se, ali je opet pao i želi kući.

 Da li je neko uspeo da promeni vaše mišljenje po ulasku u odnosu na ono što ste mislili na početku?

- Ima njih dosta. Izdvojiću Matoru, Snežanu i Sava. Savo mi je napolju mnogo aktivniji, snalažljiviji i momak pun samopouzdanja. Snežana me je iznenadila time što je štrajkovala glađu jer nije dobila novac od Velikog šefa koji joj sleduje zbog suđenja. Štrajkovala je glađu čitavih 45 minuta i kada je stiglo posluženje za slavu, opušteno se poslužila.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

27.11.2018 15:17

Sve što je znala kazala je u Zadruzi.