(VIDEO) Rebeka ronila suze zbog Mikija, a on joj žestoko odbrusio!

Autor:

Zadruga

28.11.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rebeka Popović je tokom sinoćnje žurke uhodila Mikija Đuričića želeći da porazgovara sa njim i izgladi odnose, a on nije bio raspoložen za ove teške razgovore, pa joj je žestoko odbrusio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rebeka i Miki...

U toku jučerašnjeg dana Miki je ušao u sukob sa Suzanom Perović, a ona ga je savetovala da treba da bude kraj nje, a on ju je isterao iz sobe.  

- Roditelji gledaju da ti ja nikad nisam ništa ružno pomislio. Kad ti neko kaže 10 puta da izađeš, a ti nećeš i ovde mi držiš moralne pridike. Ma marš! Sada ja treba da dobijem nervni slom zbog tebe?! Mene ne može da iznervira neka budala. Mene samo ti možeš da iznerviraš i neko ko mi je drag. Kad se isplačeš ja ću doći. Kada ti kažem: "Rebeka izađi" i ti nećeš. Najela si se i sada si došla da mi prebacuješ - rekao je ljutito Miki Rebeki.

Kako nije postigla ono što je želela, Rebeka nije odustajala dok ne porazgovara sa Mikijem, pa je plačljivim glasom ponovo insistirala da popričaju. 

-Ona ide juče za tobom 30 krugova, jer je mislila da ćeš ti da ideš - započela je Rebeka.

- Ja sam rekao da neću da se svađam, ti si meni počela da držiš monolog da li sam trebao ili nisam. Kad neko plače, taj treba da se isplače, a ne da jurim za njim. Izvini što sam te izbacio, ali si bila bezobrazna. Ti se naljutiš za glupost - prekoreo je Miki Rebeku

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Opasno ga iznervirala...

- Ja sam ti zamerila tvoje ponašanje prema meni, to je bio moj najveći blam - nastavila je Popovićeva.

- Ja se i te kako normalno ponašam prema tebi, ali ti se ljutiš za svaku sitnicu. Prvo si se najela, pa došla kod mene. Kad god nađeđ neko društvo, ti mene šutneš, a ja te uvek prihvatim. Je l' to zato što te mrzim? Meni si na neki način ti draga. Smeta mi kada pričaš sa nekim ko o meni ne misli dobro - pričao je Miki Rebeki dok ga je ona pomno slušala.

Nakon toga njima se pridružila i Suzana, pa je potvrdila Rebeki da su njih dvoje izgladili odnose i da je Mikiju Popovićeva draga iako tako ne izgleda. 

U videu pogledajte kako je izgledala rasprava: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
duki

28.11.2018 10:17

Rebeka je rupa bez dna. Moglaa bi da pojede svu hranu što imaju zadrugari.

Odgovori 18 0
Terza

28.11.2018 12:32

Rebeka oće kaki, neće kaki. Neka se odluči da li će da prilegne kod Mikija u krevet ili neće. Ni kod babe nema džabe, pa tako i kod Mikija, ne dobija se džabe čokolada i hrana svakog dana.

Odgovori 14 0
Tamara

28.11.2018 15:05

Dosla maca na vratanca.