(VIDEO) Zerina prekinula emisiju zbog Baneta i Marijane: Obezbeđenje reagovalo!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.12.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak i Bora Santana svake srede oduševljavaju širi auditorijumom svojom emisijom ,,Amnezija", a Veliki šef ih uvek nagradi, kako i dolikuje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina prekinula emisiju!

S obzirom na to da je priča oko Marijane Zonjić, Baneta Čolaka i Zerine Hećo izazvala lavinu komentara kako na društvenim mrežama, tako i u Beloj kući, voditelji radija odlučili su da ugoste Zonjićevu kako bi prokomentarisala sva dešavanja koja su obeležile prethodnu nedelju.

Zerina je zbog njenog izlaganja dobila nervni slom, pa je sva uzrujana otišla u studio kako bi prekinula emitovanje. Ona je žestoko napala svog bivšeg dečka Baneta, a ono što mu je rekla ostavilo je sve bez teksta.

- Šta radiš to, debilu jedan?! Je l' te sramota? Dovodiš nju da me pljuje ovde?! Šta je ovo, osnovna škola, cirkus? Gde ti je objektivnost kad radiš? Jesi li opet napisao šta će ko da govori? Bolesniku, ti si bolestan! Kretenčino jedna! Ovo ti je samo da me isprovociraš da bih pričala sa tobom?! - rekla je Zerina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo

Ona je besna urlala na zadrugara, a onda se obratila Marijani koja je čekala nastavak emisije. Zbog toga što su se jedna drugoj unele u facu, obezbeđenje je odmah odreagovalo i na sve načine sprečavalo da zadrugarke nasrnu i rizikuju da prekrše pravila.

- Tebi ću se, mala, krvi napiti! Ti ovde pišeš pismeni, je l' da?! - vikala je Zerina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

05.12.2018 19:55

Ova Zerina je teški psihić, fakat je agresivna,prijeti, treba je kazniti i izbaciti. Žena se ne ponaša normalno.

Milano

05.12.2018 20:14

Ova Zerina nije NORMALNA!