Oglasila se Zerinina majka, nakon što je Aleksandra rekla da je Hećova silovana!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.12.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo, otkako se posvađala sa Aleksandrom Subotić, u izuzetno je lošem stanju. Čitavu noć je preplakala a zatim gledala iznezumljeno u jednu tačku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo i Bane Čolak

Aleksandra je, naime, obelodanila da je Zerina žrtva silovanja, a zbog toga njena majka Sanela prekinula je tišinu i uputila oštru poruku preko produkcije.

- To je ta ucena sa Banetove strane. Ona nije želela o tome da priča jer joj ne treba ničije sažaljenje. Očekivala sam da će to doći od Baneta jer je stalno išao za njom i pretio da će reći. Trpela ga je ovoliko dugo jer se bojala da će da progovori. Barem se završila agonija ucenjivanja. Znalo je to dosta ljudi, ali su ćutali o tome. Bane je iskoristio njenu slabost. Zerina sinoć nije imala snage, sedela je zakucana, nije znala gde se nalazi a on je uzima za ruku i smiruje je. Strašno je što posle svega što je preživela da koristi njenu nemoć - počela je Zerinina majka i nije se zaustavljala tu.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zerina Hećo

- Napravila je Zerini traumu (Aleksandra), istraumirala je moju ćerku za ceo život. To pokazuje kakvi ljudi mogu biti i čime se služe zarad ciljeva. To je najniži udarac koji neko može da zada. Oglasile su se i organizacije, cela javnost je osudila njen gnusni čin. Neka se sada sama nosi sa tim, sama je sebi uskočila u stomak. Ona ne poštuje kuću u kojoj se nalazi, produkciju, svoju majku. Šta očekivati od takve osobe. Uspešno nam je svima napravila stres. Pala je najniže - zaključila je ona.

Sada, priznaje da ne sme da pogleda šta radi Zerina i kako je, pa otkriva da ni sama nije podnela čitavu situaciju na nogama.

- Završila sam sinoć u hitnoj. Strah me je da pogledam u kakvom je stanju Zerina sada jer sam noćas videla dovoljno. Ne znam kako će nastaviti posle svega ovoga -  ispričala je Sanela, koja više, kako kaže, ne planira da se obraća medijima.

Kako se navodi, Aleksandrin postupak oštro su osudili i iz udruženja silovanih žena.

- Ti si silovana - izgovorila je Aleksandra Zerini nakon čega je Hećo doživela nervni slom, a Subotićeva nije ni trepnula dok je posmatrala kroz kakvu agoniju prolazi njena nekadašnja drugarica.

Žrtve silovanja i udruženja koja se bore za prava žena širom regiona reagovali su na ovakvo Aleksandrino ponašanje i korišćenje nesreće koja je zadesila Zerinu sa kojom saosećaju, i oštro osudili ovaj postupak Subotićeve, koja po svoj prilici nije svesna težine i ozbiljnosti reči koje je izgovorila i iskoristila da napakosti i povredi svoju cimerku iz Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kaca

09.12.2018 15:30

Sve to je Zerina ispricala sama u drugom rijalitiju.Dosta foliranja!

Odgovori 10 5
Nata

09.12.2018 15:35

Zerina silovana. Zerina silovana od njenog decka. Zerina nije silovana. Tri (3) vesti o istoj osobi. Ne zna se koja je tačna.

Odgovori 10 4