(VIDEO) Prva rijaliti pesma o Luni: Đoganijeva zinula od šoka na prve taktove!

Autor:

Zadruga

19.12.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef pripremio je ogromno iznenađenje Luni Đogani, ali i ostalim stanovnicima Imaginarijuma, kada je tokom trajanja radio emisije pustio pesmu o njoj i Kristini Kockar, koju je otpevala nova učesnica rijalitija, Biljana Micić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ostala u šoku...

Ona je skočila iz kreveta čim je čula najavu Bore Santane na radiju "Amnezija". Pesma je trebalo da se zove "Rijaliti zvezde" ali je ipak ponela drugi naziv. Bora je kratko rekao: 

- Jedna naša nova zadrugarka Biljana, koja ima šta da kaže, je pripremila jednu novu pesmu. Pesma se zove "Blindrana" i to je pesma u kojoj se spominju dve zadrugarke koje su obeležile prvu "Zadrugu", a to su Luna i Kija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prozvala Lunu kroz pesmu...

Iznenađena Luna ljutito je pratila tekst pesme, ne bi li dobro čula u kojoj je meri isprozivana, zajedno sa bivšom ženom Slobe Radanovića. Ubrzo se vratila u krvet, pa zagrlila plišanog medu i otplovila u svojim mislima. Odmah pored nje, bio je Toma Panić.

Ostali zadrugari đuskali su u ritmu muzike, a Biljana koja je i otpevala pesmu bila je u transu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mimi

19.12.2018 19:47

Pesma koju ce sutra zaboraviti.

Odgovori 15 2
Nina

20.12.2018 21:32

Bilja peva, Luna zeva.