Lunina tetka progovorila o situaciji u kojoj se Đoganijeva našla: Nije prva koja je skakla po ovome!

Autor: Source.ba

Zadruga

23.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuta bosanskohercegovačka glumica Aida Bukva, sestra je Lunine majke Anabele Atijas i mnogi su jedva dočekali da je pitaju za mišljenje o sestričini koja je pre godinu dana započela javnu vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem, a sada ponovo ušla u rijaliti.

Foto: youtube.com/ Merima Druskic, zadrugaofficial
Pogođena zbog situacije u kojoj je njena sestričina... Aida Bukva

Aida je prokometarisala sve ono što se dogodilo Luni, pa objasnila da je njena sestričina stavljena na stub srama zbog nečega što rade mnoge:

- Ja ne znam zašto je to tako. Meni iskreno ta hajka na Lunu je na nivou fenomena zato što u tim "Zadrugama", "Velikom Bratu", to znamo da je tu princip da svako svakog počne da vara. Ona nije prva koja je skakala po ovome i ovaj skakao po onome, i mi to znamo - kazala je Aida i dodala:

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tetka pokušava da je opravda... Luna i Anabela

- Ja ne znam da li je opravdavam ili ne. Ne opravdavam tu hajku, jer je Luna postala lek za svačije komplekse. Što bi rekao jedan moj prijatelj iz Beograda:"Ne možeš ti sada pravdati prevaru kad je cela Srbija jedna prevarena žena". I jeste tako, ovi prostori su takvi i mi znamo to koliko smo mi istrajni u tim svojim zavetima, koliko smo mi lojalni. I koliko smo mi zapravo monogamni ovde na Balkanu. To bi tek nauka trebalo da dokaže. S te strane je fenomen kolika je mržnja prema njoj usmrena - izjavila je glumica koja tvrdi da bi Luna u Bosni i Hercegovini mnogo bolje prošla.

- Mi (Bošnjaci) nismo takvi. Naš narod ne sedi za kompjuterom i ne govori: "Aldino, crk'o dabogda!" Kod njih (Srba) je to jedno olakšanje, kolektivno doživljavaju olakšanje na Luni i ja verujem da će to proći - naglasila je Bukva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Branka

23.12.2018 07:21

Da li i tetka skace po onome, pa odobrava? Ako i ona skace onda je ista kao Luna svalerka.

Odgovori 52 13
Hamza

23.12.2018 08:19

Luna je svalerka koja je rasturila jedan brak. Luna se ugledala na svoju majku Anabelu, koja je isto rasturala tudje ljubavne veze. Da li bi tetka tako reagovala da neka Lunjara rasturi njen brak ili brak nekog od njenih blizih rodjaka?

Odgovori 48 13
Nina

23.12.2018 12:09

Neka se tetkine ćerke i snahe ponašaju kao Luna pa neka i tetka uživa sa njima i njihovim švalerima.

Odgovori 38 9
Jovan

23.12.2018 16:49

Ako bi joj u Bosni bilo bolje odvedi je tamo.. da nam lakne.

Odgovori 22 3