Bane Čolak priznao čime ucenjuje Zerinu: Sve sam slikao sa terase!

Autor:

Zadruga

25.12.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak ne može da pređe preko onoga što se dogodilo sa njegovom bivšom devojkom Zerinom Hećo, pa je u razgovoru sa Zoricom Marković koristio svaku priliku da ocrni svoju bivšu devojku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak...

On je u jednom trenutku napisao na stolu šta je ono što zna o Zerini i čime joj stalno preti, a Zorica je shvatila njegovu poruku.

- Tu je bila moja Jasmina, bilo je još upletenih ljudi. Nije to samo moja reč protiv njene. To ne zna niko od njenih, zato joj je i rekla mama da se skloni od mene - rekao je Bane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo...

Zorica ga je pitala zašto konačno ne prizna sve što zna o Zerini, na šta je on odgovorio da neće moći još dugo da se suzdržava.

- Verovatno ću u jednom trenutku reći. Ako nastavi ovo da radi, ja ću u jednom trenutku eksplodirati. Ne želim više da ona ispada žrtva, ja sam taj koji je trpeo svašta zbog nje. Svi su me upozoravali da kakva je ona i sa kim se druži. I onda dođe... A ja slikam sve sa terase.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Zerina...

- Hvatao sam je da se dopisuje i sve, normalno da nisam imao poverenja. Zamisli da ja noću brinem gde je moja devojka i da li je dobro, a vidim na Instagramu da je u klubu. Njen drug kači stori kako ona trči, a on joj priča da ima najbolje seks -  dodao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Petar

25.12.2018 12:58

Kakvo dno od čoveka.

Odgovori 9 23
Lazar

25.12.2018 13:20

Bane priča da ima dokaze protiv Zerine i njenih sumnjivih prijatelja iz Sarajeva. Znači ima dokaze.

Odgovori 23 5
psihijatar

25.12.2018 18:20

Svi su me upozoravali da kakva je ona i sa kim se druži. I onda dođe... A ja slikam sve sa terase.. Pa šta ćeš onda sa njom, posesivni dečko??? Uhodio je, slikao sa terase......Najbolje je da si sa te terase skočio.....

Odgovori 13 0