(VIDEO) Aleksandra sada udarila na zadrugare: Ja da sam na njihovom mestu, ne bih gledala Karađorđa kako se skida go!

Autor:

Zadruga

04.01.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe sinoć se u toku igre maskene fote skinuo go i uskočio u baze. A, kako niko nije verovao da će to uraditi, svi su se okupili oko bazena da isprate šta će se dogotiti!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić očajna zbog Karađorđa

Njegov akt je iznenadio ćerku Aleksandru i bivšu suprugu Ljubu Pantović koje su htele da se odreknu bilo kakve veze sa njim. Danas u toku dana, mnogi cimeri su zbijali šale sa njim, što je Aleksandru dovelo do ludila pa je počela da histeriše po Beloj kući i u pabu kod dečka Davida Dragojevića. 

- Ti kao ćerka si mu rekla da se ne skida i kraj, on je utuvio da hoće i kraj. Niko nije verovao da će to da uradi. Ko je mogao da veruje da će da se skine, nemoj njih da kriviš, vidiš da je retardiran - pričao je David, a Aleksandra je počela da plače:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić se jada Davidu

- Da li kapiraš da ja to ne bih gledala, ne bih išla to ni da vidim, što radi to, pravi budalom sebe - govorila je ona.

- Ku*ac me boli za Karađorđa i tvoju majku, hajde pusti me da jedem. Njemu je zanimljivo da to radi. Nemoj ti tu da se nerviraš - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

04.01.2019 20:04

Ako se on skida go zašto ostali gledaju?