Pojavila se Lunina pesma: Prošla sam zid plača, bila na ivici mača!

Autor:

Zadruga

04.01.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani boravi u rijalitiju "Zadruga 2", a verovatno ni ne sluti da je jedan od njenih najvećih zaštitnika, njen prijatelj Osman Karić napisao pesmu o njoj.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna dobila pesmu...

Osman Karić postao je poznat u prethodnoj sezoni rijalitija kada je otkrio da je Kristina Kija Kockar pre ulaska u "Zadrugu", u kojoj ju je suprug Sloba Radanović prevario, spavala u kući njegovog sina Stefana. Tada je Osman tvrdio da je razotkrio Kiju i postao zaštitnik Lune Đogani, a sprijatleljio se i sa Anabelom Atijas.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Razotkrio Kiju... Osman sa sinom Stefanom Karićem

Ovoga puta Osman je Luni posvetio pesmu, a njeni stihovi opisuju ono kroz šta je Đoganijeva prošla:

- Došla sam da pobedim, nikog ne bih da povredim, prošla sam i zid plača, bila osuđena od naroda i na ivici mača, iz ljubavne afere izašla jača, ničeg se ne stidim, volela bih nekog drugog na mom mestu da vidim, iskreno sam volela, nisam ljubavi odolela, jedina greška moja, što sam u ljubavi bila svoja, ljubila, ljubila i glavu sam izgubila, sad se vraćam, grehe svoje plaćam, da ojačam, ljubavi imam još više, samo što mi srce kuca tiše, nisam glasna, biću jasna, od vas moji fanovi sve sad zavisi, budite uz mene, jer ja sam vaša krv, tečem vam kroz vene, jer kroz mene prepoznajete sebe, a druge Zadrugare ko je*e! P. S. vaša Luna do Soluna, Japan mi daleko, neka tamo ode drugi neko - napisao je Osman u opisu Lunine fotogrfaije.

Budući da je Đoganijeva odlučila da se posveti muzičkoj karijeri kada izađe iz "Zadruge 2", možda će upravo ovaj tekst iskoristiti u svojoj prvoj pesmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Lidija

04.01.2019 19:26

Koji blam.Velicanje ljubavnice.

Odgovori 30 3
Mišo

04.01.2019 20:01

Pesma je bljak. Neujednačeni stihovi.

Odgovori 29 3
Dolores

04.01.2019 21:57

Fakat ne zna se tko je od njih dvoje gori, dno dna oboje.

Odgovori 27 3
Evelyn Krimova

05.01.2019 09:41

Uzalud pokusavaju da od ove naprave zvezdu. Neko ko je prazan, netalentovan, bez harizme, nemoralan, i obican ne moze biti zvezda. Mnogo ste se zairgali... ona je samo jedna od ljubavnica i nista vise! Vreme ce pokazati da sam bila u pravu.

Odgovori 23 1