(VIDEO) Šta li će joj reči Gagi? Luna oprostila Marku sve uvrede na račun oca!

Autor:

Zadruga

13.01.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos koji intrigira od početka rijaliti programa „Zadruge 2“ svakako jeste između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Iako se spekulisalo u Beloj kući da između njih dvoje postoje simpatije, njih dvoje su ugušili to svojim svađama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Đoganijevu su povredile Markove reči kojima je izvređao njenog oca, Gagija Đoganija, pa je novinare sinoć zanimalo da li su njih dvoje prevazišli probleme, s obzirom da ponovo pričaju.

- Reci mi nakon svega što ti je Marko rekao za oca, ti si sada ponovo u dobrim odnosima sa njim. Kako to komentarišeš – upitao je novinar.

- U korektnim smo odnosima, nismo u ratu, ja sam mu si izvinila za sve što sam mu rekla. Ja sam mu to rekla zato što je on povredio mene, ali ja ne mogu da pređem preko nekih stvari. Rekla sam mu svašta za roditelje, jer je i on meni, pa sam mu samo uzvratila – odgovorila je blogerka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Diplomatski odgovorio...Miljković

- Ti si ga za stolom pozvala da porazgovarate, pa me zanima, da li ti je on prišao i da li ste obavili taj razgovor – usledilo je sledeće pitanje.

- On je meni za stolom rekao da treba da porazgovaramo, na šta sam ja pristala, ali posle toga on mi nikada nije prišao – odgovorila je Luna.

Zatim je predstavnike sedme sile zanimalo i mišljenje Miljkovića, da li on zaista želi da porazgovara sa Lunom, ali je on uspešno izbegao odgovor.

- Ja nijednog trenutka nisam uvredio Gagija, rekao sam samo da ako je on rekao za mene to što je rekao, da je on budala, ali posle se ispostavilo da nije to rekao, tako da ja nisam rekao ništa loše za njega – odgovorio je Miljković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

13.01.2019 09:57

Ona je vise vredjala Marka nego on nju.Ona treba njemu da se izvine.Marko,ako si pametan,ne pocinji nista sa ovom presesce ti.

Odgovori 17 0
Vashe

13.01.2019 15:15

Sta je ovo , porodicno pranje ? Auuu ... izgleda , da je stvarno vazduh ,,tamo daleko " , jako jako zagadjen !

Odgovori 14 0
Nina

13.01.2019 20:49

Da li će da im oprosti Luna što ih je tukla?

Odgovori 10 0