(VIDEO) Karađorđe nije dao Aleksandri da završi školu: Terao je da radi u noćnom klubu!

Autor:

Zadruga

26.01.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je rešila da glumi novinarku sinoć u rijalitiju, a pritom je ispitivala Ljubu Pantović i to o ćerki Aleksandri Subotić i bivšem mužu Karađorđu Subotiću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović...

Kulićeva je istakla da je Karađorđe rekao da je Ljuba ljubomorna na njenu ćerku, a zbog toga je Pantovićeva planula, pa je osula paljbu po svom bivšem suprugu.

- To je najveća greška u mom životu. To je čovek koji mene patološki mrzi. Suluda je izjava oca da je majka ljubomorna na svoju ćerku, pogotovo što je ta ista majka brinula o zajedničkoj deci 80 odsto vremena njihovog života - rekla je Ljuba

Nakon toga je Pantovićeva otkrila da je zapravo Karađorđe kriv zbog toga što Aleksandra nije učila školu i da je ona uvek bila uzorna majka.

- Karađorđev predlog je bio da Aleksandra drži noćni klub sa devojkama da bi od toga više zarađivala i da joj za to nije potrebna škola. Zato Aleksandra ima samo jedan razred srednje škole. On je obežao da će kupiti Aleksandri diplomu i da sam ja zlobnica zbog svojih zahteva - objasnila je Ljuba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragiša

26.01.2019 11:36

Aleksandra je neobrazovana ali što zna znanje za laganje.

Odgovori 25 0
StojkoV

26.01.2019 18:17

Aleksandra nas je 3 meseca stalno lagala. Nista joj se ne moze verovati.

Odgovori 23 0
Žile

27.01.2019 09:32

Aleksandra nije mogla da ide u školu sa bebom.

Odgovori 10 0