(VIDEO) Miljana i Marija se ne vraćaju u Zadrugu?! Stiglo pismo velikog šefa!

Autor:

Zadruga

28.01.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se u "Zadruzi" dogodio nezapamćeni skandala kada su Marija i Miljana napustile rijaliti zbog Mikija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Miljana...

Produkcija se još uvek ne oglašava, ali čini se da je odluka već pala. Iznenađenje je nastalo po izboru Zorice Marković za novog vođu. Kako pravila nalažu, na redu je raspodela budžeta.

- Dragi zadrugari, šaljemo vam novac za ovu nedelju. Vođa će na osnovu zasluga odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. 14 zadrugara dobiće po 2000 dinara, 12 zadrugara po 3000 dinara i 10 zadrugara po 4000 dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Miksi i Marija su precrtane - nema ih na spisku za budžet, pa se tako može zaključiti da zaista završavaju svoje rijaliti takmičenje. Međutim, ko zna možda produkcija ima druge namere. Ostaje nam da čekamo zvanično saopštenje.

Podsetimo, ponovo su se posvađali Miki, Marija i Miljana. Njih dve nikako ne podnose Đuričića, a sve je eskaliralo novim sukobom. Miki je u toku svađe polio Mariju čajem, te je nakon toga Miljana počela da lomi sve što joj je palo pod ruku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Žile

28.01.2019 15:02

Mnogo se odugovlači sa odlukom.

Odgovori 16 1
KULovke

28.01.2019 15:32

Domacica Marija I Miljana koja je ranije varalatala na sazaljenje I pricu o svom bipolarnom poremecaju, I treba da zavrse sa ucescem. Otuzno su privilegovane, a odvratno prefrigane, namazane, banalne I do daske spremne na sve za pare

Odgovori 14 4