Posle svađe sve je slađe: Miljana i Zola imali nikad žešći se*s!

Autor:

Zadruga

28.01.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pomirila se sa Lazarom Čolićem Zolom kada se vratila u rijaliti "Zadruga 2", nakon čega je ljubavni par podmah imao vrelu akciju!

Foto: printscreen/TVPink
Miljana i Zola

Kao po običaju, otišli su u izolaciju gde su legli da odmore, ali strasti između njih su se uzburkale još jače budući da se nisu videli skoro ceo dan, pa su zauzeli odgovarajući položaj, pokrili se jorganom i vrelom akcijom zasladili pomirenje.

Podsećanja radi, Miljana i Zola raskinuli su tokom prošle noći kada je, kako je Kulićeva izjavila, shvatila da Lazar nije čovek za nju, ali ovim je definitivno sebe još jednom demantovala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Zola opet u akciji!

Kako li će reagovari njena majka Marija Kulić kada bude saznala za njihovu novu akciju, ostaje da se vidi. Sudeći po tome kako je reagovala svaki put kada je gledala seks svoje ćerke i potencijalnog zeta kojeg nikako ne može da prihvati, Miljani se ne piše dobro!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

28.01.2019 20:42

Vrlo brzo su se spojili. Jedva su čekali.