Žena Nenada Aleksića Ša ulazi u "Zadrugu": Dragani neće biti dobro?!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.01.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša podigao je ogromnu prašinu kada se u "Zadruzi" zbližio s udatom Draganom Mitar, koja je posle nekoliko dana njihovog druženja obelodanila da joj je krišom priznao da je zaljubljen u nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #ika #sha #happybirthday #my #love #srecanrodjendan #voli #te #muz

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Sep 18, 2018 at 12:15pm PDT

I dok se oženjeni Ša uporno pravda da to nije istina, te da ne gaji emocije prema Dragani, većina zadrugara saglasna je u tome da je u potpunosti "otkinuo" za kontroverznom, inače udatom zadrugarkom.

 

I dok se on upravo pravda da nije zaljubljen u Draganu, iako joj je pisao ljubavna pisma i iskazao zaljubljenost, njegova supruga Ivana Aleksić proživaljala je pakao u "spoljnjem svetu" - osim što je gledala svog supruga kako crveni na pomen Draganinog imena, ona se danas suočila sa neprijatnostima, kada je za sada neindetifikovan napadač pokušao da joj obije salon lepote.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☀️? #ika #sha #sea #bulgaria #sunnybeach #enjoyinglife #all #we #need #is #sun

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Aug 26, 2018 at 7:26am PDT

Otkako je raskrinkan, Ša brine o tome šta će mu žena reći i da li će sve što se izdešavalo između njega i Dragane uticati na njegov brak sa Ivanom, koju žarko želi da čuje, a ni ne sanja da će imati priliku da je vidi, mnogo brže nego što je očekivao!

Kako piše portal Pink.rs, njegova supruga Ivana Aleksić ući će u "Zadrugu", a kako će oženjeni reper, koji je bacio oko na udatu cimerku, reagovati kada je bude video na vratima Bele kuće ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

29.01.2019 18:53

Ovo je takmičenje pojedinaca a ne bračnih drugova.

Odgovori 10 0