Šokantno: Aleksandra Subotić preti Ani i Davidu ubistvom?!

Autor:

Zadruga

18.02.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana zadrugarka Aleksandra Subotić doživela je šok kada se njen dečko smuvao sa Anom Korać, te još uvek ne može da prtihvati da više nije njegova devojka. Međutim, Aleksandra je ovog puta zapanjila pratioce novom objavom na Instagramu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

Starleta je nagovestila na društvenoj mreži Instagram da je u stanju da svog bivšeg ubije - i to za vreme seksa sa ljubavnicom!

Naime, Aleksandra je objavila crtež na kome je prikazano dvoje ljubavnika koji leže iskasapljeni u krevetu, a iznad njih sa nožem stoji devojka s frizurom identičnom Aleksandrinoj i sve to snima telefonom.

- Da li vas ova crna, kratko ošišana dama otpozadi podseća na mene? Mora da je zbog frizure - napisala je Aleksandra.

Fanovi su je osudili i poručili joj da ne treba da radi takve stvari. Ali, ona i dalje odbija da prihvati raskid s Davidom, pa je pored ovoga objavila i snimke na kojima su ona i njen bivši zajedno i napisala je:

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić objavila šokantnu fotografiju!

- Mi završili? Nikako.

Subotićeva je odbila da se iseli iz Davidove kuće u Veterniku gde živi sa svijom ćerkom i Davidovom majkom Biljanom, a njegovo ponašanje pravda time da on ne zna šta radi, dok on uživa u vezi s Anom Korać u "Zadruzi". 

Psihijatar savetuje Aleksandru: Nađi novu ljubav!

S obzirom na to da ovakve pretnje nisu nimalo naivne, novinari su kontaktirali sa psihologom Jovanom Marićem. On kaže da povređene devojke često prete, ali da nema razloga da se bilo ko plaši.

- Aleksandra je povređena, javno je ostavljena i teško joj je. S druge strane, ona je izašla iz rijalitija i igra igru, zna da je to medijima zanimljivo. Slika koju je objavila govori da je povređena i to će je proći za neko vreme. Moj savet joj je da nađe novog dečka. Zašto plakati zbog nekoga ko nije vredan toga - kaže Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Saša

18.02.2019 12:20

Ovo treba ozbiljno shvatiti.

Odgovori 21 1
Mišo

18.02.2019 12:34

Ozbiljne pretnje.

Odgovori 20 0
Žika

19.02.2019 12:56

@Mišo - Hapsi, Narodna milicijo!

Lulu

18.02.2019 18:38

Zar vi neznate za salu. Ona nema druga posla da nekome preti kada uziva sa cerkom i uziva u lepom vremenu.

Odgovori 1 15